Ajankohtaista

Julkaistu 24.04.2024

Aloita opiskelu nyt - syksyn abikurssien materiaalit on julkaistu oppimisympäristössä.

Syksyn 2024 ylioppilaskirjoituksiin valmentavien abikurssien verkko-oppimisympäristöt ovat nyt auki!

 

Pääset viimeistään ilmoittautumista seuraavana arkipäivänä hyödyntämään kurssien kattavia kertausmateriaaleja ja opetusvideoita, joiden avulla voit aloittaa valmistautumaan syksyn kirjoituksiin jo kesälomalla. Laadimme parhaillaan lisää opetusvideoita avuksesi, ja julkaisemme niitä hyvissä ajoin ennen kurssien alkua.

 

Elokuussa pääset kertaamaan asiat asiantuntevan opettajan johdolla. Opettajavetoisia live-luentoja on 28 oppitunnin verran, ja tässä ajassa ehdit kertaamaan koko lukion opetussuunnitelman sisällön. Kurssin painetun materiaalin, ja verkosta löytyvien lisämateriaalien ja videoiden avulla tekeminen ei lopu kesken. 

Kurssikokeen jälkeen olet varmasti valmis oikeaan kirjoituskoitokseen! Syksyn ylioppilaskirjoituksiin valmentavat abikurssit löydät täältä.

 

Enemmän live-opetusta ja tehtäviä

Koska kilpailu arvosanoista on todistusvalintaan siirtymisen jälkeen entisestään kiristynyt, haluamme varmistaa oppilaidemme menestymisen syksyn kirjoituksissa. Lisäsimme syksyllä 2022 kaikkiin abikursseihin yli 16 % enemmän live-opetusta, ja nyt keskitymmekin mielekkäiden tehtävien lisäämiseen.

 

Hyvät palautteet puhuvat puolestaan – opettajien palautekeskiarvot syksyllä 2023 jälleen huippuluokkaa

Palveluiden laadun varmistamiseksi toivomme mahdollisimman paljon palautetta kurssilaisiltamme. Syksyllä 2023 saimmekin mukavan määrän vastauksia kyselyymme, ja näiden palautteiden pohjalta pääsemme kehittämään kursseja entistä paremmiksi. Pyysimme kurssilaisiamme myös arvioimaan opetuksen laatua, ja palautekeskiarvot olivat linjassa aikaisempien vuosien kanssa. Syksyn 2023 kaikkien kurssien keskiarvo oli kiitettävä 4,36/5,00!

 

Tuloksia tehokkailta etäopetuskursseilta – syksyn 2023 kurssilaisista 63 % sai kirjoituksista M:n tai paremman

Syksyn 2023 etäopetuskurssien tulokset olivat jälleen kerran erinomaiset: 63 %:a kyselyyn vastanneista kurssilaisista sai ylioppilaskokeestaan arvosanaksi M:n tai paremman! E:n tai L:n sai peräti 53 % kurssilaisista. Lue lisää syksyn arvosanakyselyn tuloksista täältä

 

Tehokas ja kätevä etäopetus

Etäopetuskurssien liveluennot toteutetaan reaaliaikaisena verkko-opetuksena ja luennoilla voi esittää opettajalle kysymyksiä aivan kuten lähiopetuksessakin. Liveluennot tallennetaan, ja tallenteiden avulla voit opiskella silloin, kun se sinulle sopii.

Opiskelun tukena on myös lukiokurssien tärkeimmät sisällöt kokoavat opetusvideot, joiden avulla voit kerrata itselle hankalia asioita niin monta kertaa kuin haluat. Kattavasta, painettuna toimitettavasta kurssimateriaalista löytyvät tiivistelmät kaikista lukiokursseista ja paljon eri tasoisia harjoitustehtäviä, jotka tekemällä saavutat saletisti rautaisen rutiinin vastaamiseen.

 

Jokaisen kurssin päättää YO-koetta simuloiva harjoituskoe, josta saat opettajan arvion ja viime hetken vinkit. Joillain kursseilla kokeita voi olla useampikin.

 

Kurssit sopivat loistavasti niin ensi kertaa kirjoittaville kuin korottajillekin.

 

Syksyn valmennuskurssimme YO-kirjoituksiin:

A-englannin abikurssit

B-ruotsin abikurssit

Biologian abikurssit

Fysiikan abikurssit

Historian abikurssit

Kemian abikurssit

Lyhyen matematiikan abikurssit

Pitkän matematiikan abikurssit

Psykologian abikurssit

Yhteiskuntaopin abikurssit

Äidinkielen abikurssit

 

 

Syksyn 2023 arvosanajakauma kursseillamme