Ajankohtaista

Julkaistu 12.03.2024

Yhteishaku 13.3.-27.3.2024. Kaikki kurssit -20 %

Yhteishaku on täällä taas, joten vielä on aikaa koko elämän mahdollisesti mullistaville päätöksille! Miksi et siis lähtisi tavoittelemaan unelmiesi uraa koulutuksen kautta. Me saamme sinut opiskelemaan.

 

On tärkeää ymmärtää, että vain noin joka seitsemäs hakija saa opiskelupaikan suoraan todistusvalinnassa. Joihinkin koulutusohjelmiin on melkein mahdotonta päästä todistusvalinnassa ilman huippuarvosanoja ylioppilaskokeista. Tästä syystä todistusvalinnan jälkeen jäljelle jäävistä paikoista käydäänkin keväisin kiivas kamppailu. Valintakokeisiin todellakin kannattaa, ja pitää panostaa tosissaan. 

 

Ilmoittautumalla valmennuskurssillemme voit maksimoida mahdollisuutesi menestyä valintakokeessa. Kurssiemme avulla saat kaiken tarvittavan tuen ja varmuuden, jotta voit astua kohti koetilaisuutta luottavaisin mielin ja askeleen edellä muita hakijoita. Pääset aloittamaan opiskelun heti (pl. alat, joiden valintakoekirjallisuus ei ole vielä julkaistu).

 

Yhteishaun ajan kaikki kurssimme nyt -20 %:n alennuksella koodilla YH24. Alennus koskee vain uusia varauksia. Alennuksia ei voi yhdistää. Alennus voimassa 31.3.2024 klo 23.59 saakka.

 

Katso kurssivalikoimamme alta:

Valmennuskurssit ammattikorkeakouluun

Valmennuskurssit yliopistoon

Syksyn abikurssit

Tutustu valmennuskurssilaistemme kokemuksiin:

Kurssikokemuksia

Jos et vielä osaa sanoa mihin hakisit, niin täältä löydät valintakoevaatimukset kätevästi koottuna. 

Jos mietit, että tarvitsetko valmennuskurssia korkeakouluun, niin voit katsoa Todistusvalintakoneestamme mihin yo-todistuksesi pisteet riittävät. 

Tsemppiä opiskeluun!