Ajankohtaista

Julkaistu 09.02.2024

Viimeiset paikat kevään abikursseille nyt edullisesti!

Vielä ehdit!

Kevään kirjoitukset lähestyvät kohisten, mutta ehdit vielä parantamaan mahdollisuuksiasi parempaan arvosanaan merkittävästi. Eximian abikurssi auttaa sinua hyödyntämään lukuloman tai muun opiskeluun varaamasiajan ennen kokeita mahdollisimman tehokkaasti. Kurssilla opiskelet asiantuntevan opettajan johdolla, ja teet oikeita asioita kehittääksesi vahvan vastausrutiinin. Kokeiden koittaessa olet taatusti valmiina!

Abikurssimme sisältävät:
  • liveluennot
  • tallenteet luennoista, joihin voit palata milloin tahansa
  • paljon harjoitustehtäviä
  • itseopiskelupaketin (arvo 95 €)
  • painetun materiaalin (arvo 25 €)
  • opettajan palautteen koti- ja tuntitehtävistä
  • täyspitkän harjoituskokeen, josta saat henkilökohtaisen palautteen
  • voit osallistua kätevään etäopetukseen mistä tahansa

Viimeiset paikat edullisesti!


Kurssit starttaavat tulevana maanantaina (12.2.2024). Tarjoamme viimeiset paikat ny t-20 %:n alennuksella. Huomioithan, että painetun materiaalin saapumisessa menee noin viikko, eli ensimmäiset luennot mennään sitten sähköisellä materiaalilla.

Saat alennuksen verkkokaupastamme koodilla:

LASTCALL

Alennus koskee vain uusia varauksia.


Uudet pitkän matematiikan AbiPro-kurssit!


Enemmän oppitunteja, kuin "normaalilla" abikurssilla, mutta tiiviimpi aikataulu, kuinAbiPlus-kurssilla.

Kurssilla lasket itsellesi vankan vastausrutiinin asiantuntevan opettajan johdolla. Pro-kursseilla opettaa ehkä kaikkien aikojen pidetyin matikan opettajamme Toni, joka saa kursseiltaan vuodesta toiseen lähes täydelliset palautteet. Toni todella osaa ja haluaa auttaa eri tasoisia opiskelijoita saavuttamaan potentiaalinsa.

AbiPro-pakettiin kuuluu sama painettu materiaali, kuin muihinkin abikursseihimme, ja opetus hoidetaan tehokkaasti Zoomin välityksellä. Voit siis osallistua kurssille mistä tahansa päin maailmaa. Opetusta on44oppituntia, joten ehdimme kurssin aikana käymään kaikki tärkeät tärpit läpi.

AbiPro-kursseja on tarjolla kahdessa eri tasoryhmässä.C-M-kurssisopii oppilaille, joiden tavoitteena on M, jaE-L -tasoinen kurssipuolestaan niille, jotka tähtäävät laudaturiin. Ei ole mitenkään tavatonta, että C-M-kurssilainen saisi kirjoituksista E:n!Kaikki on mahdollista, jos teet kaikki kurssin tehtävät ja olet muutenkin aktiivinen valmistautumisessasi.

Tervetuloa mukaan – osallistu ja onnistu!