Ajankohtaista

Julkaistu 17.10.2023

Tehokkaimmat ja laajimmat AbiPlus-kurssimme alkavat taas tammikuussa – opiskele pienryhmässä!


Arvoisa tuleva abiturientti!

 

Ylioppilaskirjoitukset ovat merkittävä askel kohti unelmiesi tulevaisuutta, ja me tiedämme, että haluat ponnistella niiden suhteen tosissaan. Erinomaiset arvosanat nimittäin avaavat ovia jatko-opintoihin, ja nyt onkin oikea aika varmistaa, että saavutat tavoitteesi!

Supersuositut kevään ylioppilaskirjoituksiin valmentavat AbiPlus-kurssimme alkavat jälleen tammikuussa. Lisäsimme oppituntimäärää entisestään, jotta ehdimme varmasti kertaamaan koko lukion oppimäärän.

Ylioppilaskirjoituksiin valmentavat valmennuskurssimme takaavat, että valmistaudut kevään ylioppilaskirjoituksiin pitkäjänteisesti, opit juuri ylioppilaskokeen kannalta tärkeimmät teoriat ja asiakokonaisuudet, ja saat runsaasti harjoitusta erityyppisistä ja -tasoisista tehtävistä. Saat opettajaltasi myös arvion ja palautetta täyspitkästä harjoituskokeesta. Opiskelu tapahtuu maksimissaan 18 oppilaan ryhmissä, joten opettajallasi on aina aikaa auttaa sinua.

Ilmoittauduttuasi kurssille saat viimeistään seuraavana arkipäivänä käyttöösi kurssin verkko-oppimisympäristön. Sinun ei siis edes tarvitse odottaa kurssin alkamista, vaan pääset verkkomateriaalin avulla harjoittelemaan heti!

Pitkän kestonsa ja pienryhmäopiskelun vuoksi AbiPlus-kurssit soveltuvat mainiosti myös korottajille!

Kaikki AbiPlus-kurssimme sisältävät:

+ Erittäin laajan oppituntimäärän (48 ot)

+ Yksilöllisen ja erittäin ammattitaitoisen iltaopetuksen kerran viikossa

+ Yo-kirjoituksiin valmentavan harjoituskokeen

+ Riittävästi aikaa kerrata lukion kurssien sisältö ja hioa oma osaaminen huipputasolle

+ Painetun teoria- ja tehtävätiivistelmän ja runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen itseopiskelua varten

+ Opetusvideot lukiokurssien tärkeimmistä aiheista itseopiskelun tueksi (käytössäsi heti!)

+ Luennot tallennetaan, eli voit katsoa luentoja milloin haluat, ja niin usein kuin haluat

+ Pienen ryhmän edut, jotka antavat sinulle parhaat mahdolliset eväät yo-kirjoituksiin

+ Verkko-oppimisympäristö Moodlen materiaaleineen, joka on käytössäsi aina kevään ylioppilaskirjoituksiin saakka

Kevään 2023 abikurssilaisten yleisin arvosana oli E!

Kurssilaisistamme jopa 60 % sai arvosanaksi M:n tai paremman

Valtakunnallisesti yleisin arvosana YO-kokeissa on C, jonka saa noin 24 % kaikista palautetuista kokeista. C:n sijasta yleisin arvosana kurssilaisillamme oli E, jonka sai jopa 31 %kurssilaisistamme! Vertailun vuoksi todettakoon, että kaikista arvosanoista E on vasta neljänneksi yleisin ja sen saa valtakunnallisesti vain 15 % palautetuista kokeista.

Arvosanoista arvokkaimman ja halutuimman, eli laudaturin, saa vain 5 % kaikista kokeista. Kurssilaistemme kokeista peräti 13 % arvioitiin L:n arvoiseksi.

Kurssilaistemme ja valtakunnallisten tulosten vertailu on mielenkiintoista myös C:n alapuolella. Kaikista kokeista 36% saa arvosanan B-I. Kurssilaisten kokeista vain 14 % sai B:n tai alle.

Liity sinäkin onnistujien joukkoon ja hyödynnä potentiaalisi. Kaikilla on mahdollisuus parantaa arvosanojaan, jos valmentautumisen vain aloittaa ajoissa. Kevään 2024 pitkät AbiPlus-kurssimme varataan nyt. Verkko-oppimisympäristössämme on runsaasti materiaalia, jonka avulla pääset valmentautumisessasi heti hyvään vauhtiin. Asiantuntevien opettajiemme avulla sinulla on menestyksen avaimet kädessäsi, kun YO-kirjoitukset alkavat.

Kevään 2023 abikurssien opettajien palautekeskiarvo oli 4,34/5,00! Oppilaat olivat siis jälleen todella tyytyväisiä opettajiimme.

Tutustu kursseihimme ja varaa oma paikkasi:

AbiPlus A-englanti Etäopetus

AbiPlus Fysiikka Etäopetus

AbiPlus Lyhyt matematiikka Etäopetus

AbiPlus Pitkä matematiikka C-taso Etäopetus

AbiPlus Pitkä matematiikka L-taso Etäopetus (maanantai-ilta)

AbiPlus Pitkä matematiikka L-taso Etäopetus (torstai-ilta)

AbiPlus Äidinkieli Etäopetus

 

Kaikilla AbiPlus-kursseilla on rajoitettu 18 oppilaan ryhmäkoko, joten varaathan oman paikkasi ajoissa!

Kysy lisää kursseistamme: Soita asiakaspalveluumme numerossa p. 09 2727 130 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info (a) eximia.fi. Voit myös kysyä kursseista ja ylioppilaskirjoituksista nettisivuiltamme löytyvän chat-palvelun kautta.