Ajankohtaista

Julkaistu 26.10.2022

Kauden 2021-2022 kursseista jälleen loistavat palautteet!


Perkasimme palautteet

Keräämme palautetta niin abi- kuin korkeakouluihinkin valmentavilta kursseilta, ja nyt olemme käyneet joka ikisen palautteen läpi. Pyrimme näiden palautteiden avulla kehittämään kurssejamme entistä paremmiksi, joten jokaisen kurssilaisen palaute on meille kullanarvoista – kiitos siis jokaiselle kurssilaiselle!

 

Kurssit onnistuivat keväällä 2022 yli odotusten, ja tämä näkyy myös palautteissa. Palautekeskiarvot nousivat korkeakouluihin valmentavilla kursseilla, ja pysyivät ylioppilaskokeisiin valmentavilla kursseilla lähes samalla tasolla, kuin edellisinäkin vuosina. Abikurssien onnistumisesta kertoo myös arvosanakyselymme, jonka mukaan kurssilaisten yleisin arvosana oli keväällä 2022 E!

 

Abikurssit

 

Abikurssien suosio on todistusvalintaan siirtymisen jälkeen suorastaan räjähtänyt, ja jouduimme jättämään useita oppilaita jonottamaan paikan vapautumista kurssilta. Varsinkin matematiikan ja äidinkielen kurssipaikka kannattaa varata ajoissa.

Kurssilaismääristä huolimatta abikurssien palautekeskiarvot pysyivät samalla tasolla, kuin aiemminkin. Pientä pudotusta tuli edelliseen kauteen, mutta palautekeskiarvo on edelleen haluamallamme tasolla.

Keräämme abikursseilla palautetta kolmessa kategoriassa, eli asiantuntemus, kannustavuus ja asioiden esittämistaito (asteikolla 1-5, jossa 1=huono ja 5=erinomainen):

·Asiantuntemus 4,49

·Kannustavuus 4,32

·Asioiden esittämistaito 4,33

Abikurssien palautteiden keskiarvo oli siis huikea 4,38/5,00!

Valmennuskurssit korkeakouluihin

Korkeakouluihin valmentavilla kursseilla keräämme palautetta neljässä kategoriassa (asiantuntemus, kannustavuus, asioiden esittämistaito ja valintakoekeskeisyys). Yliopistoihin valmentavilla kursseilla palautekeskiarvot paranivat:

·Asiantuntemus 4,45

·Kannustavuus 4,17

·Asioiden esittämistaito 4,44

·Valintakoekeskeisyys 4,27

Korkeakouluihin valmentavien kurssien palautekeskiarvo on siis 4,33/5,00. Parannusta tuli edelliseen kauteen varsinkin asioiden esittämistaidosta. Tätä olemmekin pyrkineet systemaattisesti kehittämään.

Saamiemme palautteiden pohjalta pyrimme suunnittelemaan aina vain paremmin kurssilaisia tukevia palveluita.

Tervetuloa kurssille – osallistu ja onnistu!