Siirrymme koronatilanteen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Ajankohtaista

Julkaistu 17.06.2022

Paras apu syksyn kirjoituksiin. Aloita opiskelu heti - oppimisympäristöt ovat auki!


Syksyn 2022 ylioppilaskirjoituksiin valmentavien abikurssien verkko-oppimisympäristöt ovat nyt auki! Pääset viimeistään ilmoittautumista seuraavana arkipäivänä hyödyntämään kurssien kattavia kertausmateriaaleja ja opetusvideoita, joiden avulla olet taatusti valmis syksyn kirjoituskoitoksiin.

 

Entistäkin paremmat kurssit – lisää opetusta samalla rahalla!

Koska kilpailu arvosanoista on todistusvalintaan siirtymisen jälkeen kiristynyt, haluamme varmistaa oppilaidemme menestymisen syksyn kirjoituksissa. Siksi lisäsimme kursseihin yli 16% lisää oppitunteja, mutta pidämme ainakin toistaiseksi kurssien hinnat samana.

Hyvät tulokset puhuvat puolestaan

Kevään 2022 etäopetuskurssien tulokset olivat jälleen kerran erinomaiset: 65%:a kyselyyn vastanneista kurssilaisista sai ylioppilaskokeestaan arvosanaksi M:n tai paremman! Syksyn 2021 kurssilaisista 64%:a sai M:n tai paremman, ja uskomme hyvien tulosten jatkuvan myös syksyllä 2022.

Tehokas ja kätevä etäopetus

Etäopetuskurssien liveluennot toteutetaan reaaliaikaisena verkko-opetuksena ja luennoilla voi esittää opettajalle kysymyksiä aivan kuten lähiopetuksessakin. Liveluennot tallennetaan, ja tallenteiden avulla voit opiskella silloin, kun se sinulle sopii.

Opiskelun tukena on myös lukiokurssien tärkeimmät sisällöt kokoavat opetusvideot, joiden avulla voit kerrata itselle hankalia asioita niin monta kertaa, kuin haluat. Kattavasta, painettuna toimitettavasta kurssimateriaalista löytyvät tiivistelmät lukiokursseista ja paljon eri tasoisia harjoitustehtäviä, jotka tekemällä saavutat saletisti rautaisen rutiinin vastaamiseen.

Jokaisen kurssin päättää YO-koetta simuloiva harjoituskoe, josta saat opettajan arvion ja viime hetken vinkit. Joillain kursseilla kokeita voi olla useampikin.

Kurssit sopivat niin ensi kertaa kirjoittaville kuin korottajillekin.

Viime kevään abikurssien palautekeskiarvo oli jälleen huikea 4,38/5,00! Maksimoi mahdollisuutesi – osallistu ja onnistu!


Syksyn valmennuskurssimme YO-kirjoituksiin: 

A-englannin abikurssit

B-ruotsin abikurssit

Biologian abikurssit

Fysiikan abikurssit

Historian abikurssit

Kemian abikurssit

Lyhyen matematiikan abikurssit

Pitkän matematiikan abikurssit

Psykologian abikurssit

Yhteiskuntaopin abikurssit

Äidinkielen abikurssitKevään 2022 arvosanajakauma kursseillamme