Ajankohtaista

Julkaistu 30.06.2021

Kauden 2020-2021 kurssipalautteet jälleen huippuluokkaa!

Perkasimme palautteet

Keräämme palautetta niin abi- kuin korkeakouluihinkin valmentavilta kursseilta, ja nyt olemme käyneet jokaisen palautteen läpi. Pyrimme näiden palautteiden avulla kehittämään kurssejamme entistä paremmiksi, joten jokaisen kurssilaisen palaute on meille kullanarvoista – kiitos siis jokaiselle kurssilaiselle!

Kauden 2020-2021 kurssien järjestäminen oli koronaviruspandemian vuoksi haasteellista, ja koska monelle kurssilaiselle kyseessä olivat elämän tärkeimmät kokeet, teimme vaikean päätöksen, ja siirsimme kaikki kurssit etäopetukseen. Tästä tuli jonkin verran negatiivista palautetta, jonka ymmärrämme täysin. Emme kuitenkaan halunneet ottaa riskiä, että vaarantaisimme jonkun kurssilaisen kokeisiin osallistumisen, puhumattakaan kurssilaisen tai hänen läheisensä terveyden.

Etäopetuksesta huolimatta kurssipalautteet olivat vähintäänkin tyydyttäviä, vaikka aina parannettavaa tietysti löytyy parannettavaa.

Abikurssit

Abikurssien suosio on todistusvalintaan siirtymisen jälkeen suorastaan räjähtänyt, ja jouduimme jättämään useita oppilaita jonottamaan paikan vapautumista kurssilta. Kurssilaisten paljoudesta huolimatta abikurssien palautekeskiarvot paranivat edelliseen kauteen verrattuna hieman.

Keräämme abikursseilla palautetta kolmessa kategoriassa, eli asiantuntemus, kannustavuus ja asioiden esittämistaito (asteikolla 1-5, jossa 1=huono ja 5=erinomainen):

·Asiantuntemus 4,63

·Kannustavuus 4,50

·Asioiden esittämistaito 4,33

Eli abikurssien palautteiden keskiarvo oli huikea 4,49/5,00!

Valmennuskurssit korkeakouluihin

Korkeakouluihin valmentavilla kursseilla keräämme palautetta neljässä kategoriassa (asiantuntemus, kannustavuus, asioiden esittämistaito ja valintakoekeskeisyys). Valmennuskursseilla on perinteisesti hieman enemmän hajontaa palautteissa, mutta tulokset ovat silti erittäin hyviä:

·Asiantuntemus 4,39

·Kannustavuus 4,32

·Asioiden esittämistaito 4,10

·Valintakoekeskeisyys 4,15

Korkeakouluihin valmentavien kurssien palautekeskiarvo on siis 4,24/5,00, joka on etäopetuksesta huolimatta linjassa aikaisempien vuosien palautteiden kanssa.

Näiden palautteiden pohjalta on hyvä lähteä kehittämään entistä paremmin kurssilaisia tukevia palveluita.

Mukavaa kesää ja tervetuloa kurssille!