Ajankohtaista

Julkaistu 15.01.2021

Kevään kurssit etäopetukseen


Kevään kurssit siirtyvät etäopetukseen

Tämänhetkisen pandemiatilanteen ja ennusteiden vuoksi Eximialla on tehty päätös toteuttaa kaikki kevään kurssit turvallisesti ja tehokkaasti etäopetuksena.

Olemme seuranneet pandemiatilannetta tiiviisti, ja tällä hetkellä näyttää siltä, että meidän on mahdotonta toteuttaa kevään kursseja vastuullisesti lähiopetuksena. Abi- ja valmennuskursseilla lähiopetuksen järjestäminen on erityisen riskialtista, sillä opiskelijat tulevat kursseillemme eri puolilta Suomea, mikä pahimmassa tapauksessa tarkoittaa mahdollisen tartunnan leviämistä hyvinkin laajalle alueelle. Noudatamme luonnollisesti tarkasti myös viranomaisten ohjeistuksia, ja tällä hetkellä näyttää todennäköiseltä, että kokoontumisrajoituksiin ei ole luvassa hetkeen helpotusta koronaviruksen entistä tartuttavampien muunnosten vuoksi. Ennusteiden mukaan epidemian huippu osuisi huhtikuulle, jolloin suurin osa kursseistammekin alkaa.

Etäopetukseen siirtyminen ei aiheuta muutoksia kurssien sisältöihin tai aikatauluihin. Etäopetus toteutetaan Zoom-nimisen palvelun avulla. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, eikä se vaadi opiskelijoilta etukäteen perehtymistä. Ohjelmisto toimii tarvittaessa myös selaimella ja mobiililaitteella. Opiskelija voi etäopetuksen aikana esittää opettajalle kysymyksiä aivan kuin tavallisen lähiopetusluennon aikana. Lisäksi opiskelija voi vain nappia painamalla esimerkiksi pyytää opettajaa hidastamaan opetuksen tahtia.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Jos sinulla on jotakin kysyttävää, autamme mielellämme. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse (09 2727 130), sähköpostitse (info@eximia.fi) tai nettisivujemme chatin kautta.