Ajankohtaista

Julkaistu 15.03.2022

Kotisohvalta korkeakouluun? Etäopetuskursseilta eväät valintakokeisiin!

Eximian etäopetuskurssit mahdollistavat kurssille osallistumisen turvallisesti – missä tahansa!

Eximian etäopetuskurssit yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin tuovat laadukkaan luokkahuoneen kätevästi kotiisi. Voit osallistua reaaliaikaiselle luennolle mistä tahansa, kunhan sinulla on käytössäsi tietokone tai älylaite nettiyhteydellä.

Etäopetuksen luennoilla voit ”virtuaaliviitata” ja kysyä opettajalta, jos opetettava aihe jäi sinulle epäselväksi. Voit myös pyytää opettajaa hidastamaan opetuksen tahtia – nappia painamalla! Kurssilaisten käytössä on myös kysymyspalsta, jolla voit esittää kysymyksiä opetuskertojen ulkopuolella. Näet myös muiden kysymykset, joista voi olla arvaamatonta apua.

Jos et jostain syystä ehdi reaaliaikaiselle luennolle, niin ei hätää! Tallennamme kaikki etäopetusluennot, joten voit halutessasi palata niihin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tämä mahdollistaa osallistumisen kurssille, vaikka et pääsisikään osallistumaan jokaiselle opetuskerralle. Tallenteista on tietysti hyötyä myös kertaamisessa.

Etäopetus toteutetaan Zoom-nimisen palvelun avulla. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, eikä se vaadi opiskelijoilta etukäteen perehtymistä. Useat oppilaitokset Suomessa ja maailmalla hyödyntävät sitä etäopetuksen järjestämisessä.

Etäopetuskurssilta saat kaiken tarvittavan avun valintakokeissa menestymiseen. Pääset opiskelemaan heti ilmoitttatumisen jälkeen (pl. alat, joiden valintakoekirjallisuus ei ole vielä julkaistu). 

Tutustu etäopetuskursseihin alta.

AMK-valmennuskurssit 

Valmennuskurssit yliopistoon