Ajankohtaista

Julkaistu 17.09.2020

Uudet etäopetuskurssit YO-kirjoituksiin mahdollistavat osallistumisen turvallisesti – missä tahansa!

Eximian uudet etäopetuskurssit ylioppilaskirjoituksiin tuovat laadukkaan luokkahuoneen kätevästi kotiisi. Voit osallistua reaaliaikaiselle luennolle mistä tahansa, kunhan sinulla on käytössäsi tietokone tai älylaite nettiyhteydellä.

Etäopetuksen luennoilla voit ”virtuaaliviitata” ja kysyä opettajalta, jos opetettava aihe jäi sinulle epäselväksi. Voit myös pyytää opettajaa hidastamaan opetuksen tahtia – nappia painamalla! Kurssilaisten käytössä on myös kysymyspalsta, jolla voit esittää kysymyksiä opetuskertojen ulkopuolella. Näet myös muiden kysymykset, joista voi olla arvaamatonta apua.

Jos et jostain syystä ehdi reaaliaikaiselle luennolle, niin ei hätää! Tallennamme kaikki etäopetusluennot, joten voit halutessasi palata niihin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tämä mahdollistaa osallistumisen kurssille, vaikka et pääsisikään osallistumaan jokaiselle opetuskerralle. Tallenteista on tietysti hyötyä myös kertaamisessa.

Etäopetus toteutetaan Zoom-nimisen palvelun avulla. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, eikä se vaadi opiskelijoilta etukäteen perehtymistä. Useat oppilaitokset Suomessa ja maailmalla hyödyntävät sitä etäopetuksen järjestämisessä.

Etäopetuskurssilta saat kaiken tarvittavan avun ylioppilaskirjoituksissa menestymiseen. Kevään 2021 yo-kokeisiin valmentavien kurssien oppimisympäristöt aukeavat syyskuussa 2020. Ne sisältävät materiaalia itseopiskelun tueksi, eli voit aloittaa valmentautumisen heti ilmoittauduttuasi!

Tutustu eri aineiden etäopetuskursseihin alla olevista linkeistä.

A-englanti

B-ruotsi

Biologia

Fysiikka

Historia

Kemia

Maantiede

Matematiikka lyhyt

Matematiikka pitkä

Psykologia

Suomi toisena kielenä (S2)

Yhteiskuntaoppi

Äidinkieli

Tutustu myös pakettialennuksiin - säästä jopa 230€!