Ajankohtaista

Julkaistu 17.02.2022

Mahdollinen etäopetus

Päivitetty 17.2.2022

Aloitamme opiskelun etäopetuksessa vielä helmikuun kursseilla. Maaliskuussa alkavat lähiopetuskurssit toteutetaan lähiopetuksessa. Seuraamme kuitenkin THL:n ja STM:n yleisiä ohjeistuksia etäopetuksesta ja -työstä.

Jos viralliset koronaohjeistukset ja -rajoitukset estävät yli 20 hengen kokoontumiset, niin joudumme siirtämään lähiopetuskursseja takaisin etäopetukseen. Tiedotamme tällaisista muutoksista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Etäopetukseen siirtyminen ei aiheuta muutoksia kurssin sisältöön tai tuntisuunnitelmiin.

Mahdollinen etäopetus toteutetaan Zoom-nimisen palvelun avulla. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, eikä se vaadi opiskelijoilta etukäteen perehtymistä. Ohjelmisto toimii tarvittaessa myös selaimella ja mobiililaitteella.

Opiskelijat voivat etäopetuksen aikana esittää opettajalle kysymyksiä aivan kuin tavallisen lähiopetusluennon aikana. Lisäksi opiskelija voi vain nappia painamalla esimerkiksi pyytää opettajaa hidastamaan opetuksen tahtia.

Kommentit ensimmäisiltä etäopetuskerroilta ovat olleet erittäin positiivisia:

"Kaikki sujui todella sujuvasti!"
"Oli kuin tunnilla olisi ollut."
"Kaikki toimi hyvin, ei poikennut muista opetuskerroista."

Etäopetus mahdollistaa opiskelun kätevästi vaikkapa kotisohvalta käsin. Webinaariluennot tallennetaan, eli opiskelija voi halutessaan palata niihin myös opetuskerran jälkeen.

Reaaliaikainen etäopetus koskee vain lähiopetuskursseja, ei siis verkkokursseja, joilla opiskellaan etukäteen nauhoitettujen opetusvideoiden tai muun materiaalin avulla itsenäisesti.

Ilmoittaudu ja aloita opiskelu nyt!

Valmennuskurssityliopistoon

Valmennuskurssit ammattikorkeakouluun

Abikurssit ylioppilaskirjoituksiin

Itseopiskelutuotteet

Laadukkaat valmennuskurssit jo vuodesta 2000!