Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Ajankohtaista

Julkaistu 28.02.2018

Oletko hakemassa tänä vuonna yliopistoon? Lue kolme kohtaa onnistumiseen!

Näin onnistut valintakokeissa

👉 Tutustu tästä yliopistojen valintakokelsiin valmentaviin kursseihin.

👉 Tutustu tästä ammattikorkeakoulujen valintakokelsiin valmentaviin kursseihin.

 

⭐ 1. Varaa aikaa opiskeluun ⭐

Jos olet tämän kevään abiturientti, niin tyhjennä kalenterisi välillä 27.3. – valintakoe. Jos valintakoekirjat ilmestyvät myöhemmin (esim. oikeustieteellinen 11.4.), niin luku-urakka alkaa kirjojen ilmestymisestä.

⭐⭐ 2. Hanki vaadittavat kirjat ja aineistot ajoissa ⭐⭐

Kuulostaa simppeliltä, mutta tietysti aivan ensiarvoisen tärkeä asia. Esim. kasvatustieteellisiin hakeville lukemisen aikaikkuna on tiukka. Aineistot julkaistaan 27.3. ja kirjallinen VAKAVA-koe järjestetään 26.4. Jos vertaa luku-urakkaa kokopäivä työhön, niin saadaan hieman käsitystä aloittamisen tärkeydestä. Aikavälille mahtuu 20 arkipäivää ja jos työtä tehdään 8 tuntia päivässä, saadaan 160 tuntia valmistautumista. Viikon myöhemmin aloittaminen tarkoittaa vajaan 11 tunnin työpäivää ja kaksi viikkoa myöhässä aloittaminen tarkoittaa 16 tunnin työpäiviä, jos aikoo käyttää saman ajan valmistautumiseen. Aloita siis ajoissa!

⭐⭐⭐ 3. Valmistaudu oikein ⭐⭐⭐

Tämä on tietysti helpommin sanottu kuin tehty. Valmistautumiseen kuuluu teorian lukemista ja opettelua, tiedon soveltamisen harjoittelua ja valintakokeen tyyliin valmistautumista. Eli uuden (tai lukiotiedon) soveltamista kokeen vaatimassa ympäristössä. Välillä tähän saattaa liittyä esim. vain kokeessa jaettavaa aineistoa. Helpoimmin saat vaadittavan osaamistason selville analysoimalla edellisten vuosien valintakokeita. Soveltamisen harjoitteluun sopivaa materiaalia ja tehtäviä on usein haastavaa löytää. Toki esim. tehtäviä voi yrittää itsekin keksiä.

Jos kaipaat tukea ja varmuutta valmistautumiseen, niin Eximian kurssi on oiva vaihtoehto. Kurssimme on suunniteltu optimoimaan ohjattuun ja itsenäiseen opiskeluun käytettävä aika. Kaikki oppituntimme tarjoavat vain ja ainoastaan valintakokeeseen valmentavaa opetusta.

Uskomme, että tuloksia ei saavuteta ilman kovaa työtä. Oppimisen kulmakiviä ovat motivoituminen, orientoituminen ja sisäistäminen. Kerromme sinulle mitä tulee opiskella ja milloin. Ja kaikki tämä tapahtuu ammattitaitoisten opettajien johdolla ja laadukkaasti tuotettujen materiaaliemme avulla.

Eximian kurssit yli kaksinkertaistavat mahdollisuuden saavuttaa opiskelupaikka (perustuu lähes 20 vuoden aineistoon kurssilaisten sisäänpääsystä).


-60 % UUSINTA-ALENNUS – Varmuutta hakemiseen

Vaikka kurssiemme sisäänpääsyprosentit ovat huippuluokkaa, on mahdollista, ettet pääse sisään heti ensimmäisellä yrityksellä. Jotta et jäisi tyhjän päälle, ja voisit keskittyä seuraavana vuonna hakemiseen jälleen täysillä, tarjoamme uusintamahdollisuuden kaikille kurssilaisillemme. Eli uusintahinta on mahdollinen kaikille niille opiskelijoille, joilta jäi opiskelupaikka saavuttamatta valmennuskurssille osallistumisesta huolimatta.

Kurssille seuraavana vuonna uusintahinnalla

Uusinta takaa, että voit tulla seuraavana vuonna saman aineen vastaavalle kurssillemme uusintahinnalla. Toisella hakukerralla tiedät, mitä valintakokeessa menestyminen vaatii, ja kun tähän lisätään kurssin tuomat edut, on opiskelupaikka lähes taattu. Tartu siis tuumasta toimeen ja ilmoittaudu kursseillemme.

👉 Tutustu tästä yliopistojen valintakokelsiin valmentaviin kursseihin.

👉 Tutustu tästä ammattikorkeakoulujen valintakokelsiin valmentaviin kursseihin.

Lisätietoja kursseistamme saat puhelimitse 09 2727 130 tai sivustomme chatista.