Englannin kurssilta eväät valintakokeeseen!

Valintakoekysymykset edellyttävät huomattavasti syvempää kielen ymmärtämistä ja hallintaa kuin ylioppilastutkinnon kielten tehtävät. Kurssillamme harjoitellaan monipuolisesti valintakokeen eri osa-alueita ja syvennetään kielen osaamista.

Englanti
Kielten kandiohjelma, englanti ilta Helsinki
Kurssi valmentaa sinua Kielten kandiohjelmaan, Helsingin yliopistoon. Valmennuskurssi rytmittää omaa opiskeluasi ja kurssin lopussa saat testata omaa osaamistasi harjoituspääsykokeessa.
Alkaa 12.4.2018, 62 ot, hinta 590.00 €
Oppitunnit62 ot
Ajankohta12.4.2018 – 16.5.2018 Aikataulu
PaikkaHelsinki. (Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua.)
Uusinta240.00 € lisätietoa
Varausmaksu130.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Englannin kieltä voi opiskella Helsingin yliopistossa Kielten kandiohjelmassa. Eximian valmennuskurssilla kokenut englannin pääsykokeisiin valmentava opettaja vastaa haasteeseen ja opettaa mahdollisimman hyvin tulevat valintakoevaatimukset niin, että ovet Helsingin yliopiston kielten kandiohjelmaan aukeaisivat mahdollisimman monelle.

Eximian valmennuskursseilla käydään läpi asiasisällön lisäksi vastaustekniikkaa ja harjoitellaan tulevaan kokeeseen myös tekemällä monipuolisia tehtäviä. Kurssilaisena saat mahdollisuuden opiskella tehokkaasti yhdessä muiden kurssilaisten kanssa valintakokeisiin, saat rutiinia ja rytmitystä valmentautumisellesi ja tilaisuuden kysyä asiantuntevalta opettajaltasi mieleesi tulevia kysymyksiä.

Laadimme valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen harjoituspääsykokeen, jonka avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi tulevaa valintakoetta silmällä pitäen. Tähän kurssiin ei tiiviistä aikataulusta johtuen kuulu kirjallista itseopiskelumateriaalia, mutta opiskelusi tukena toimii Eximian verkko-oppimisympäristö Moodle. Kurssin päättää kattava kertaus, jonka aikana saat vielä viimeiset vinkit valintakokeeseen.

Kaikki kurssilaiset saavat tammikuussa ennakkomateriaalipaketin Moodlessa, jonka avulla voit orientoitua englannin valintakokeeseen jo ennen kuin varsinaiset valintakoevaatimukset on julkaistu.

Kurssin aikataulu ja ohjelma tarkentuu kevään 2018 valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen. Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–16.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää kesää!