Valmennamme sinut onnistumaan elämäsi tärkeimmässä kokeessa!

Sosiaalityö
Sosiaalityö etäopetus
UUTUUS! Kurssi valmentaa sinut sosiaalityön yhteisvalinnan valintakokeeseen. Kurssilla käydään läpi valintakoekirjallisuus sekä harjoitellaan kattavasti kokeen aineisto-osiossa vaadittavia taitoja. Valmennuskurssin lopussa on tehokas kertaus ja lisäksi testaat omaa osaamistasi harjoituspääsykokeessa.
Alkaa 18.4.2024, 45 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit45 ot
Ajankohta18.4.2024 – 23.5.2024 Aikataulu
PaikkaVerkossa
Uusinta190.00 € lisätietoa
Varausmaksu120.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssi valmentaa sinut sosiaalityön yhteisvalinnassa mukana olevien yliopistojen sosiaalityön valintakokeeseen. Koko kurssi aina aikataulusta opetuksen sisältöön suunnitellaan niin, että se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla valintakokeeseen valmentautumista.

Kurssi sisältää:

- 8 opetuskertaa, joilla käydään läpi valintakoekirjallisuus ja harjoitellaan valintakokeen aineisto-osiossa tarvittavia taitoja
- Pääsyn verkko-oppimisympäristö Moodleen
- Eximian oman teoria- ja tehtävämateriaalin
- Valintakokeen kaltaisen harjoituspääsykokeen
- Kertauksen, jossa saat viime hetken vinkit valintakokeeseen

Kurssilla käydään läpi koko valintakoekirjallisuus, jotta teoriat ja tieteelliset käsitteet selkeytyvät. Opit myös hahmottamaan ilmiöiden keskinäisiä asiayhteyksia ja soveltamaan oppimaasi. Aineistokerroilla tutustutaan erilaisiin aineistoihin ja harjoitellaan taitoja, joita kokeen aineisto-osiossa menestyminen vaatii. Luennoilla perehdytään myös valintakokeessa vaadittavaan vastaustekniikkaan.

Eximia varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.