Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Opettajat

Täältä löydät tietoa siitä, ketkä opettavat lääketieteen kursseillamme!

LÄÄKETIEDE PITKÄ ILTA ETÄOPETUS

Lääkismatematiikka: Tomi Hyvönen
Tähtitieteilijämme Tomi on opettanut matematiikkaa ja fysiikkaa Eximialla jo puoli vuosikymmentä. Tomi on hyvin pidetty opettaja jonka positiiviset palautteet puhuvat puolestaan. Näillä tunneilla jokainen voi kaverustua kaavojen kanssa ja oppia ratkaisemaan haastaviakin matemaattisia pulmia!

LÄÄKETIEDE PITKÄ ILTA ETÄOPETUS

Lääkismatematiikka: Toni Nordlund
Matematiikanopettajana toimii Eximian matematiikan valmennuksen konkariopettaja Toni Nordlund. Eximialla Toni on opettanut matematiikkaa eri kursseilla Eximialla jo vuodesta 2015 lähtien ja kaudesta toiseen erinomaisilla opiskelijapalautteilla. Toni on koulutukseltaan valtiotieteen lisensiaatti teoreettisen taloustieteen puolelta. Matematiikan opettajana hänellä on laaja kokemus sekä valmennus- että korkeakoulutasolla. Tonin opetustyyli on dynaaminen ja vuorovaikutteinen. Matemaattisten ilmiöiden selkeä havainnollistaminen, oppilaiden motivointi ja rohkaisu luoviin ratkaisuihin ovat hänelle keskeisiä tavoitteita.


LÄÄKETIEDE INTENSIIVI HELSINKI

Fysiikka: Santeri Lindberg
Santeri on opettanut Eximialla fysiikkaa vuodesta 2014 alkaen mm. diplomi-insinöörien, lääketieteen sekä ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin erinomaisella menestyksellä. Tämän lisäksi Santeri on opettanut peruskoulu- ja lukiotasolla matemaattisia aineita ja antanut yksityisopetusta ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistuville. Kurssilla keskitytään erityisesti valintakoetyyppisten tehtävien ja vanhojen valintakoetehtävien ratkaisemiseen. Kysymyksiä saa esittää vapaasti luentojen aikana. Sellaista kuin tyhmä kysymys ei ole olemassakaan, joten Santerilta voi kysyä rohkeasti aina kun aihetta sille tulee.