Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Opettajat

Täältä löydät tietoa siitä, ketkä opettavat lääketieteen kursseillamme!

LÄÄKETIEDE PITKÄ ILTA

Lääkismatematiikka: Tomi Hyvönen
Tähtitieteilijämme Tomi on opettanut matematiikkaa ja fysiikkaa Eximialla jo puoli vuosikymmentä. Tomi on hyvin pidetty opettaja jonka positiiviset palautteet puhuvat puolestaan. Näillä tunneilla jokainen voi kaverustua kaavojen kanssa ja oppia ratkaisemaan haastaviakin matemaattisia pulmia!

Biologia: Hanna Malinen

Kemia: Sami Huhtala

Fysiikka: Tomi Hyvönen


LÄÄKETIEDE KESKIPITKÄ, etäkurssi

Biologia: Hanna Malinen

Kemia: Sami Huhtala

Fysiikka: Tomi Hyvönen


LÄÄKETIEDE INTENSIIVI, etäkurssi

Biologia: Kaisa Vikki

Kemia: Pia Sjöberg
Pia on tekniikan tohtori kemiantekniikan alalta ja opettanut sekä perus että syventäviä kemian kursseja yliopistolla ja ammattikorkeakoulussa. Tämän lisäksi Pia on tehnyt tutkimus- ja tuotekehitystyötä yliopistolla ja yritysmaailmassa. Pia on viettänyt paljon aikaa laboratoriossa sekä opiskelijoita opettaen että tutkimus- ja tuotekehitystyötä tehden ja käyttää mielellään käytännön esimerkkejä kemian joskus abstraktien käsitteiden opetuksessa.

Fysiikka: Santeri Lindberg
Santeri on opettanut Eximialla fysiikkaa vuodesta 2014 alkaen mm. diplomi-insinöörien, lääketieteen sekä ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin erinomaisella menestyksellä. Tämän lisäksi Santeri on opettanut peruskoulu- ja lukiotasolla matemaattisia aineita ja antanut yksityisopetusta ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistuville. Kurssilla keskitytään erityisesti valintakoetyyppisten tehtävien ja vanhojen valintakoetehtävien ratkaisemiseen. Kysymyksiä saa esittää vapaasti luentojen aikana. Sellaista kuin tyhmä kysymys ei ole olemassakaan, joten Santerilta voi kysyä rohkeasti aina kun aihetta sille tulee.