Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Olet valinnut seuraavat tuotteet

  Tuote Hinta
   Biolääketieteen yhteisvalinta, itseopiskelumateriaali 190.00 €
  Yhteensä 190.00 €

Suosittelemme sinulle myös seuraavia

Biotieteet
Harjoituspääsykoe ja mallivastaukset kotiin, biotieteiden yhteisvalinta
Harjoituspääsykoe laaditaan mukailemaan oikeaa valintakoetta. Koe tulee paperisena kotiin ja sen mukana saat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi. Kokonaisuuteen kuuluu myös luentomateriaali kertaustunneilta, jossa tiivistetään koealueen sisältöä ja käydään läpi tärkeimmät asiat valintakokeesta.
PaikkaKoe tehdään kotona.

Harjoituspääsykokeessa tulet tutuksi valintakokeeseen liittyvän paineen kanssa ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Tilatessasi harjoituspääsykokeen kotiin, testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat oikeaa valintakoetta

Kokeen mukana saat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi. Noudata kokeen mukana tulevia ohjeita ja järjestä itsellesi rauhallinen tila kokeen tekemistä varten. Huomioithan myös ajankäytön tehdessäsi koetta.

Harjoituspääsykoe toimitetaan noin paria viikkoa ennen valintakoetta.

Ostaessasi myös itseopiskelumateriaalin saat tästä harjoituspääsykoetuotteesta 50 %:n alennuksen!

Biotieteet
Harjoituspääsykoe ja kertaus: biolääketieteen yhteisvalinta
Harjoituspääsykoe laaditaan mukailemaan oikeaa valintakoetta.Harjoituspääsykoe tehdään pandemiasta johtuen verkossa. Harjoituspääsykokeen jälkeen verkossa pidettävät kertauspäivät vetävät yhteen aihe-alueiden oleellisimmat asiat ja harjoituspääsykokeen haasteet. Kertauksissa saat myös viime hetken tärkeät vinkit ennen valintakoetta.
Ajankohta12.5.2021 – 19.5.2021
PaikkaVerkossa

Harjoituspääsykokeessa tulet tutuksi valintakokeeseen liittyvän paineen kanssa ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Koe laaditaan, toteutetaan ja arvioidaan valintakokeen tapaan. Kertauksessa koe käydään läpi opettajan johdolla ja kerrataan valintakoealueen keskeisimmät asiat. Harjoituspääsykoe ja kertaus järjestetään pandemiasta johtuen verkossa.

Itseopiskelumateriaalin tilaajalle koe ja kertaus puoleen hintaan!

Käytettävissä olevat maksutavat

Voit maksaa myös paperi- tai sähköpostilaskulla, jolloin veloitetaan palvelumaksu 12,50€.

Asiakaspalvelu

Mikael, Eximia

Jos tarvitset neuvoa tilaamiseen soita 09 2727 130 (arkisin klo 09.00-17.00).