Ylioppilaskirjoitukset
Pitkä matematiikka itseopiskelu ylioppilaskirjoituksiin
Opiskele yo-kirjoituksiin itsenäisesti missä ja milloin vain!
Hinta 95.00 €
PaikkaVerkossa

Pitkän matematiikan itseopiskelukurssilla käyt tehokkaasti ja selkeästi läpi lukion pitkän matematiikan oppimäärän verkossa olevien opetusvideoiden avulla. Itseopiskelukurssiin kuuluu myös verkko-oppimisympäristössä oleva lukiokurssit kokoavan teoria- ja tehtävämateriaali, jonka avulla voit harjoitella opetusvideoiden ohella. Kurssi rytmittää itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Katso näyte materiaalipaketista täältä!

Tavoitteet:
Kurssin käytyäsi hallitset ja ymmärrät lukion pitkän matematiikan perusteet. Lisäksi olet saanut erinomaiset edellytykset onnistua yo-kirjoituksissa!

Kurssi sisältää:

-Opetusvideot (25h)
-Verkko-oppimisympäristö Moodlen
-Kattavan 177-sivuisen teoriatiivistelmän
-Runsaasti harjoitustehtäviä (160kpl) malliratkaisuineen
-Pitkän matematiikan yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen mallivastauksineen

Kurssi soveltuu sinulle, joka olet valmistautumassa pitkän matematiikan yo-kirjoituksiin. Kurssille voit osallistua missä ja milloin vain, kaikki on saatavillasi verkossa.

Teoria- ja tehtävämateriaali on mahdollista tilata myös painettuna 25€:n lisähintaan. Jos haluat painetun materiaalin, kirjoita verkkokaupan ostoskorin "Lisähuomiot" kenttään "Painettu materiaali", niin toimitamme sen sinulle postitse kotiisi laskun kera.

Voit aloittaa kurssin joustavasti koska vain. Kaikki materiaali on käytettävissäsi kaksien seuraavien yo-kirjoitusten ajan!

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.