Ylioppilaskirjoitukset
Biologia itseopiskelu ylioppilaskirjoituksiin
Opiskele yo-kirjoituksiin itsenäisesti missä ja milloin vain!
Hinta 95.00 €
PaikkaVerkossa

Itseopiskelupaketin avulla käyt tehokkaasti ja selkeästi läpi biologian keskeisimmät osa-alueet. Itseopiskelupakettiin kuuluu verkko-oppimysmpäristössä oleva biologian lukiokurssit kokoava teoria- ja tehtävämateriaali, jonka avulla voit harjoitella opetusvideoiden ohella. Materiaalit rytmittävät itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Katso näyte materiaalipaketista täältä!

Itseopiskelupaketti sisältää:
- Opetusvideot kaikista biologian kurssien tärkeimmistä aihealueista (BI01-BI05, yhteensä 15h)
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Kattavan 272-sivuisen teoriatiivistelmän
- Runsaasti harjoitustehtäviä (334kpl) malliratkaisuineen
- Yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen mallivastauksineen

Materiaali soveltuu sinulle, joka olet valmistautumassa biologian yo-kirjoituksiin. Paketin avulla voit opiskella missä ja milloin vain, kaikki materiaali on saatavillasi verkossa.

Teoria- ja tehtävämateriaali on mahdollista tilata myös painettuna 25€:n lisähintaan. Jos haluat painetun materiaalin, kirjoita verkkokaupan ostoskorin "Lisähuomiot" kenttään "Painettu materiaali", niin toimitamme sen sinulle postitse kotiisi laskun kera.

Voit aloittaa opiskelun joustavasti koska vain, ja materiaali on käytettävissäsi kaksien seuraavien ylioppilaskirjoitusten ajan.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.