Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →
Ylioppilaskirjoitukset
B-ruotsi itseopiskelu
Opiskele yo-kirjoituksiin itsenäisesti missä ja millloin vain!
Hinta 95.00 €

Itseopiskelupaketin avulla käyt tehokkaasti ja selkeästi läpi ruotsin kurssien keskeisimmät sisällöt. Lisäksi hiot luetun ymmärtämisen taitojasi. Itseopiskelupakettiin kuuluu verkko-oppimysmpäristössä oleva B-ruotsin lukiokurssit kokoava teoria- ja tehtävämateriaali, jonka avulla voit harjoitella opetusvideoiden ohella. Paketti rytmittää itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Tavoitteet:
Kurssin käytyäsi hallitset ja ymmärrät lukion B-ruotsin perusteet. Lisäksi olet saanut erinomaiset edellytykset onnistua yo-kirjoituksissa!

Kurssi sisältää:
-Opetusvideot (saatavillla heinäkuussa ja 1h)
-Verkko-oppimisympäristö Moodlen
-Kattavan 133-sivuisen teoriatiivistelmän
-Runsaasti harjoitustehtäviä (74kpl) malliratkaisuineen
-B-ruotsin yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen mallivastauksineen

Itseopiskelupaketti soveltuu sinulle, jos olet valmistautumassa B-ruotsin yo-kirjoituksiin. Kurssille voit osallistua missä ja milloin vain, kaikki on saatavillasi verkossa.

Teoria- ja tehtävämateriaali on mahdollista tilata myös painettuna 25€:n lisähintaan. Jos haluat painetun materiaalin, niin kirjoita verkkokaupan ostoskorin "Lisähuomiot" kenttään "Painettu materiaali", niin toimitamme sen sinulle postitse kotiisi laskun kera.

Voit aloittaa kurssin joustavasti koska vain, ja materiaali on käytettävissäsi kaksien seuraavien ylioppilaskirjoitusten ajan.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.