Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →
Psykologia
Psykologia itseopiskelu
Materiaali sisältää psykologian opintoihin pyrkivälle kattavan teoria- ja tehtäväpaketin tilastomatematiikasta, logiikasta ja aineistomateriaalista.
Hinta 200.00 €

Psykologian itseopiskelumateriaali sisältää valmentautumisohjeiden lisäksi seuraavat osiot:
1) 197-sivuisen teoria- ja tehtävätiivistelmän (191 kpl tehtäviä) tilastomatematiikasta (painettu materiaali)
2) 62-sivuisen teoria- ja tehtäväpaketin (31 kpl tehtäviä) logiikasta (painettu materiaali)
3) 134-sivuisen yleisen aineistovalmentautumisen teoria- ja tehtäväpaketin (57 kpl tehtäviä ja painettu materiaali)
4) teoriatiivistelmän ja tehtäväpaketin ennakkomateriaalista (sähköinen materiaali).

Tarjoamme itseopiskelumateriaalin tilaajalle koepaketin puoleen hintaan! Pääset tutustumaan harjoituskoepaketteihin täällä.

MATERIAALIN TOIMITUS:

Saat tilastomatematiikan, logiikan ja aineistovalmentautumisen materiaalit kotiisi helmikuussa 2022. Ennakkomateriaalin pohjalta laadittava materiaali julkaistaan sähköisenä versiona verkko-oppimisympäristössä toukokuun 2022 alussa.

Psykologia
Psykologia verkkopaketti
Psykologian verkkopaketin avulla valmentaudut valintakokeeseen itsenäisesti kattavien materiaalien avulla. Verkkopaketin etäopiskeluun tuotetut opetusvideot, runsaat tehtäväpaketit, itseopiskelumateriaalit sekä harjoituskokeet tukevat itsenäistä valmentautumistasi missä ja milloin tahansa.
Hinta 390.00 €
PaikkaVerkossa

Opiskele missä ja milloin vain!

Valmistaudu valintakokeeseen omalla tavallasi, oman aikataulusi mukaan ja missä ikinä oletkin. Psykologian verkkopaketti sopii erinomaisesti itsenäisen opiskelun tueksi. Voit aloittaa opiskelun milloin tahansa. Tilastomatematiikan opetusvideot ovat saatavilla Moodlessa heti ilmoittautumistasi seuraavana arkipäivänä.

Paketti sisältää:

- Tilastomatematiikan 197-sivuisen itseopiskelumateriaalin, jossa teoriaa ja tehtäviä 191 kappaletta (verkossa)
- Aineisto-opetuksen 134-sivuisen itseopiskelumateriaalin, jossa teoriaa ja tehtäviä 57 kappaletta (verkossa)
- Logiikan 62-sivuisen itseopiskelumateriaalin, jossa teoriaa ja tehtäviä 31 kappaletta muiden sisältöjen tueksi (verkossa)
- Matematiikan perusteiden, tilastomatematiikan opetusvideot (30 t), joissa teoriaa ja esimerkkitehtäviä
- Laskuharjoitusten runsaan tehtäväpaketin ratkasuineen
- Alkutasokokeen ja kaksi muuta tasokoetta
- Tilastomatematiikan harjoituskokeen (saatavilla keväällä 2022)
- Valintakoetta simuloivan harjoituspääsykokeen (saatavilla keväällä 2022).

Verkkopaketin ostajana saat käyttöösi tilastomatematiikan laadukkaat ja selkeät opetusvideot. Opetusvideoilla selitetään havainnollisesti teoria ja käsitellään opittua esimerkein. Jokaiseen videoon liittyy myös harjoitustehtäviä. Kurssiin kuuluu myös runsas tilastomatematiikan tehtäväpaketti ratkaisuineen. Niiden avulla saavutat rautaisen laskurutiinin ja harjoittelet kokeen vastaustekniikkaa.

Itseopiskelumateriaalin avulla kertaat tiiviistetyn teorian niin aineistosta kuin tilastostakin. Materiaalit sisältävät teorian ohella myös runsaasti tehtäviä, joiden avulla pääset harjoittelemaan valintakokeessa vastaantulevaa monivalintaa.

Kurssilla saat testata osaamisesi tilastomatematiikan sähköisellä välikokeella ja harjoituspääsykokeella. Harjoituspääsykokeen voit halutessasi tulostaa itsellesi ja seurata koetta tehdessäsi ajankäyttöäsi mahdollisimman autenttisen koetilanteen luomiseksi.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.