Oikeustiede
Oikeustiede verkkomateriaali
Oikeustieteen verkkomateriaali sisältää teoriatiivistelmät valintakoekirjallisuudesta, valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä sekä harjoituspääsykokeen mallivastauksineen. Materiaalin avulla kertaat kirjojen olennaisimmat asiat, harjoittelet erilaisiin tehtävätyyppeihin vastaamista ja testaat samalla omaa osaamistasi.
Hinta 200.00 €


Oikeustieteen verkkomateriaali sisältää yhteisvalinnan valintakoevaatimusten mukaisista valintakoekirjoista teoriatiivistelmät sekä valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä vastauksineen.

Materiaali toimii mainiosti kotona tapahtuvan harjoittelun tukena. Materiaalin avulla kertaat kirjojen olennaisimmat asiat, harjoittelet erilaisiin tehtävätyyppeihin vastaamista ja testaat samalla omaa osaamistasi. Itseopiskelumateriaalit laaditaan aina uusimpien valintakoevaatimusten mukaisesti ja laatijoina toimivat oikeustieteen ammattilaiset, jotka toimivat tai ovat toimineet myös Eximian valmennuskurssiopettajina.

MATERIAALIN TOIMITUS:

Verkkomateriaalia aletaan tuottaa välittömästi valintakoekirjallisuuden julkaisemisen jälkeen ja se julkaistaan osissa valmistumisen mukaan verkko-oppimisympäristössämme.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.