Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Valmennamme sinut onnistumaan elämäsi tärkeimmässä kokeessa

Logopedia
Logopedia verkkopaketti
Nyt voit valmentautua logopedian valintakokeeseen myös verkossa! Opiskele missä ja milloin tahansa kattavien luentomateriaalien, opetusvideoiden ja tehtäväpakettien avulla.
Hinta 390.00 €
PaikkaVerkossa

Opiskele missä ja milloin vain!

Valmistaudu valintakokeeseen omalla tavallasi, oman aikataulusi mukaan ja missä ikinä oletkin. Logopedian verkkopaketti sopii erinomaisesti itsenäisen opiskelun tueksi. Voit aloittaa opiskelun milloin tahansa. Tilastomatematiikan ja logiikan opetusvideot ovat saatavilla Moodlessa heti ilmoittautumistasi seuraavana arkipäivänä.

Paketti sisältää:

- Tilastomatematiikan 197-sivuisen itseopiskelumateriaalin, jossa teoriaa ja tehtäviä 191 kappaletta
- Aineisto-opetuksen 134-sivuisen itseopiskelumateriaalin, jossa teoriaa ja tehtäviä 57 kappaletta
- Logiikan 62-sivuisen itseopiskelumateriaalin, jossa teoriaa ja tehtäviä 31 kappaletta muiden sisältöjen tueksi
- Tilastomatematiikan ja loogisen päättelyn opetusvideot (30 t), joissa teoriaa ja esimerkkitehtäviä
- Laskuharjoitusten runsaan tehtäväpaketin ratkasuineen
- Alkutasokokeen ja kaksi muuta tasokoetta
- Tilastomatematiikan harjoituskokeen (saatavilla keväällä 2021)
- Valintakoetta simuloivan harjoituspääsykokeen (saatavilla keväällä 2021).

Verkkopaketin ostajana saat käyttöösi tilastomatematiikan laadukkaat ja selkeät opetusvideot. Opetusvideoilla selitetään havainnollisesti teoria ja käsitellään opittua esimerkein. Jokaiseen videoon liittyy myös harjoitustehtäviä. Kurssiin kuuluu myös runsas tilastomatematiikan tehtäväpaketti ratkaisuineen. Niiden avulla saavutat rautaisen laskurutiinin ja harjoittelet kokeen vastaustekniikkaa.

Itseopiskelumateriaalin avulla kertaat tiiviistetyn teorian niin aineistosta kuin tilastostakin. Materiaalit sisältävät teorian ohella myös runsaasti tehtäviä, joiden avulla pääset harjoittelemaan valintakokeessa vastaantulevaa monivalintaa.

Kurssilla saat testata osaamisesi tilastomatematiikan sähköisellä välikokeella ja harjoituspääsykokeella. Harjoituspääsykokeen voit halutessasi tulostaa itsellesi ja seurata koetta tehdessäsi ajankäyttöäsi mahdollisimman autenttisen koetilanteen luomiseksi.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.