Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →
Biotieteet
Biolääketieteen yhteisvalinta, itseopiskelumateriaali
Biotieteiden itseopiskelumateriaali sisältää kattavat teoria- ja tehtävämateriaalit malliratkaisuineen biologiasta ja kemiasta. Materiaali sisältää myös valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä ratkaisuneen, jotta voit harjoitella vastaus- ja laskutekniikkaa menestyäksesi valintakokeessa!
Hinta 190.00 €

Biolääketieteen itseopiskelumateriaali sisältää kattavat teoria- ja tehtävämateriaalit malliratkaisuineen biologiasta ja kemiasta. Materiaali sisältää myös valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä ratkaisuneen, jotta voit harjoitella vastaustekniikkaa ja saavutat valintakokeissa vaadittavan osaamistason. Teoria- ja tehtävämateriaalin avulla pääset syventämään osaamistasi ja pääset hiomaan laskutekniikkaa valintakoetta varten.

Tämän itseopiskelumateriaalin avulla voit valmentautua Turun yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston biolääketieteen hakukohteiden valintakokeisiin.

Itseopiskelumateriaaliin kuuluu:
- valmentautumisohjeet, joiden avulla valmentaudut tehokkaasti; sisäistät, kertaat, tauotat ja rytmität opiskeluasi niin, että sinulla on mahdollisimmat hyvät valmiudet suoriutua erinomaisesti valintakokeissa.
- kattavan 277-sivuisen teoria- ja tehtäväkoosteen (171 kpl tehtäviä) malliratkaisuineen lukion biologian kursseista
- kattavan 212-sivuisen teoria- ja tehtäväkoosteen (120kpl tehtäviä) malliratkaisuineen lukion kemian kursseista

Itseopiskelumateriaalien lähetys aloitetaan viimeistään helmikuun 2022 lopussa.

Lisäksi itseopiskelumateriaaliin kuuluu valintakokeen ennakkomateriaalin pohjalta laadittava teoria- ja tehtävämateriaali, joka julkaistaan verkko-oppimisympäristössä huhtikuun lopussa.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.