Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →
Ammattikorkeakoulut
AMK Tekniikka itseopiskelu
Laaja itseopiskelupaketti, joka kattaa kaikki AMK Tekniikan valintakokeessa vaadittavat osiot. Itseopiskelukurssi sisältää opetusmateriaalia ja harjoituksia kaikista valintakokeen osa-alueista sekä harjoituskokeen. Verkko-oppimisympäristön materiaalien avulla avulla harjoittelet valintakokeeseen ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka kotisohvalta!
Hinta 195.00 €
PaikkaVerkossa

AMK Tekniikan itseopiskelumateriaali tukee itsenäistä valmistautumistasi tekniikan alan valintakokeeseen. Materiaali laaditaan valtakunnallisen tekniikan alan valintakoevaatimusten perusteella. Kurssi rytmittää itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Kurssi sisältää seuraavat osiot:
- Matematiikan sekä matemaattis-luonnontieteellisten taitojen tiiviit opetusvideot
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen
- Sähköisen materiaalin seuraavista aiheista: Matemaattiset taidot sekä päätöksentekotaidot, Matemaattis-luonnontieteelliset taidot, Suomen- ja englanninkielen taidot
- AMK Tekniikan valintakokeeseen valmistavan sähköisen harjoituskokeen mallivastauksineen

Kurssiin kuuluu lisäksi myös sähköinen valmentautumisohje, josta saat apua ja neuvoja oman valintakoe-urakkasi suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kurssille voit osallistua missä ja milloin vain, kaikki on saatavillasi verkossa. Kurssin voit aloittaa koska tahansa, kaikki materiaalit saat heti käyttöösi ja ne ovat saatavilla kesään 2021 asti!Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.