Harjoituspääsykokeesta varmuutta valintakokeisiin

Harjoituspääsykokeen avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi. Harjoittelu tuo varmuutta, ja voit valintakoepäivänä keskittyä näyttämään osaamisesi.

Lääketiede
Lääketiede - harjoituskoepaketti
Harjoituskoepaketin avulla treenaat vastausrutiinin kohdalleen ja saat arvokasta kokemusta valintakoetta silmällä pitäen. Kokeet voit tehdä oman aikataulusi mukaan missä ja milloin tahansa!
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 150.00 €
PaikkaVerkossa

Harjoituskoepaketti sisältää kaksi lyhyempää harjoituskoetta, joita voi käyttää välikokeen tyyppisenä kokeena. Tämän lisäksi materiaalissa on kaksi lääketieteen valintakoetta simuloivaa harjoituspääsykoetta. Paketissa on myös ratkaisut pisteytysohjeineen ja malliratkaisuineen, jolloin kokeet pystyy tarkistamaan ja pisteyttämään itse. Lisäksi paketin monivalintatenteillä, vanhoilla valintakokeilla ja fysiikan, kemian sekä biologian pistarigeneraattoreilla voit testata osaamistasi sekä hioa lasku- ja vastausrutiiniasi valintakokeen vaatimalle tasolle.

Lääketieteen harjoituskoepaketti sisältää:

- Vinkkejä valintakokeeseen valmistautumiseen, valmentautumisohjeet ja lukusuunnitelmapohjan
- Vanhat valintakokeet, vastaukset sekä opettajiemme laatimat analyysit useimmista kokeista
- Aineisto- ja esseeharjoituksia
- Monivalintatenttejä ja pistarigeneraattorit fysiikasta, kemiasta ja biologiasta (yli 1200 tehtävää)
- Kaavaliitteitä harjoittelua varten
- Kaksi lääketieteen harjoituskoetta (3h) ja kaksi täyspitkää harjoituspääsykoetta (5h)

Lääketiede
Lääketiede harjoituspääsykoe
Harjoituspääsykokeen avulla pääset kokemaan todellisen valintakoetilanteen luoman paineen ja hallitsemaan ajankäyttösi. Kokeen voit tehdä milloin ja missä vain. Harjoituspääsykokeen jälkeen pystyt tarkastamaan oman suorituksen pisteytysohjeiden ja mallivastauksien perusteella.
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 75.00 €
PaikkaVerkossa

Harjoituspääsykoe on lääketieteen valintakoetta simuloiva harjoituskoe, joka toimitetaan sinulle sähköisenä ratkaisuineen ja pisteytysohjeineen. Mukana saat ohjeet ja vinkkejä, kuinka parhaiten hyödyt kokeen tekemisestä kotioloissa. Testaa osaamistasi ja harjoittele ajankäyttöäsi omassa rauhassa sinulle sopivana hetkenä.

Harjoituspääsykoe on tehtävissä oppimisympäristössä Moodlessa noin kaksi viikkoa ennen valintakoetta.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.