Siirrymme koronatilanteen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Harjoituspääsykokeesta varmuutta valintakokeisiin

Harjoituspääsykokeen avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi. Harjoittelu tuo varmuutta, ja voit valintakoepäivänä keskittyä näyttämään osaamisesi.

Biologia ja ympäristötieteet
Biologia ja ympäristötieteet harjoituspääsykoe kotiin
Harjoituspääsykokeen avulla pääset kokemaan todellisen valintakoetilanteen luoman paineen ja hallitsemaan ajankäyttösi. Kokeen voit tehdä milloin ja missä vain. Harjoituspääsykokeen jälkeen pystyt tarkastamaan oman suorituksen pisteytysohjeiden ja mallivastauksien perusteella.
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 80.00 €
PaikkaKoe tehdään kotona.

Harjoituspääsykokeessa testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykokeessa pääset turvallisesti tutustumaan valintakokeeseen liittyvään paineeseen ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Harjoituskoe toteutetaan sähköisesti oikean valintakokeen tapaan. Löydät verkko-oppimisalustalta myös malliratkaisut ja pisteytysohjeet kokeeseen. Harjoituskoe avautuu tehtäväksi toukokuun 2022 alkupuolella.

Koe kannattaa tehdä hiljaisessa ja rauhallisessa paikassa. Varaa kokeen tekemiseen saman verran aikaa kuin oikeassa valintakokeessa ja tarkkaile ajankäyttöäsi. Näin saat luotua koetilanteesta mahdollisimman samankaltaisen oikean valintakoetilanteen kanssa.

Ostaessasi myös itseopiskelumateriaalin saat tästä harjoituspääsykoetuotteesta 50 %:n alennuksen!

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Biologia ja ympäristötieteet
Biologia ja ympäristötieteet harjoituspääsykoe ja kertaus etä
Harjoituspääsykokeen avulla pääset kokemaan todellisen valintakoetilanteen luoman paineen ja hallitsemaan ajankäyttösi. Sähköisen kokeen voit tehdä missä vain. Harjoituspääsykokeen jälkeen verkkoalustalla pidettävä kertaus kiteyttää aihealueiden oleellisimmat asiat ja harjoituspääsykokeen haasteet. Kertauksessa saat myös viime hetken tärkeät vinkit ennen valintakoetta.
Alkaa 18.5.2022, 10 ot, hinta 120.00 €
Oppitunnit10 ot
Ajankohta18.5.2022 – 24.5.2022 Aikataulu
PaikkaVerkossa

Harjoituspääsykokeessa pääset turvallisesti tutustumaan valintakokeeseen liittyvään paineeseen ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Koe laaditaan valintakokeen tapaan. Kertauksessa käydään läpi opettajan johdolla harjoituspääsykokeen kysymykset ja kerrataan valintakoealueen keskeisimmät asiat.

Itseopiskelumateriaalin tilaajalle koe ja kertaus puoleen hintaan!

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.