Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Sisältö

Lähiopetuskurssimme Helsingissä, Tampereella ja Turussa

Eximia tarjoaa ammattikorkeakoulujen tekniikan ja liikenteen valintakokeisiin valmentavia kursseja Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Kursseillamme keskitytään valintakokeessa vaadittujen taitojen tehokkaaseen harjoittelemiseen sekä raudanlujan laskurutiinin saavuttamiseen. Tekniikan kursseillamme harjoittelet juuri niitä asioita, joita valintakokeessa tarvitaan: tasokkaan opetuksemme avulla kertaat valintakokeen kannalta tärkeimmät matematiikan ja fysiikan sisällöt ja monipuolisten harjoitustehtävien avulla saat hiottua laskurutiinisi huipputasolle. Lisäksi kurssilla harjoitellaan kokeen päätöksentekotaitoa harjoittavien tehtävien tekemistä. Kurssi on siis tehokas yhdistelmä kokeessa tarvittavaa teoriaa, runsaasti valintakoetasoista käytännön harjoitusta sekä oman oppimisen seuraamista välikokeiden ja itseopiskelupakettien muodossa. Kaikkiin kursseihimme kuuluu myös harjoituspääsykoe, joka simuloi mahdollisimman tarkasti varsinaista tekniikan ja liikenteen alan valintakoetta. Kurssin päättää tehokas kertaus, josta saat viimeiset vinkit varsinaiseen valintakokeeseen ja sinulla on vielä mahdollisuus kysyä mieltä painavat asiat kurssin opettajalta.

Tervetuloa kurssille!


Verkkokurssille ajasta ja paikasta riippumatta - aloita harjoittelu heti!

AMK Tekniikan verkkokurssimme on tarkoitettu niille hakijoille, jotka haluavat valmistautua valintakokeeseen pääosin itsenäisesti, mutta samalla myös varmistaa, että kokeeseen valmentautuminen etenee oikein ja tarkoituksenmukaisessa aikataulussa. Verkkokurssilla hyödynnetään Eximian verkko-oppimisympäristöä, josta saat runsaan määrän oppimateriaaleja ja tehtäviä valmentautumisesi tueksi. Tehtävät on suunniteltu niin, että ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla valintakokeeseen valmistautumista. Kurssin harjoitusmateriaali koostuu tekniikan alan valintakokeessa vaadittavista aihealueista: päätöksentekotaidoista, kieli- ja viestintätaidoista, matemaattisista taidoista sekä matemaattis-luonnotieteellisistä taidoista. Verkkokurssillamme saat painetut teoria- ja tehtävämateriaalit fysiikasta sekä matematiikasta ja päätöksentekotaidoista kotiin toimitettuna. Tämän lisäksi sähköistä materiaalia itseopiskeluun on erittäin runsaasti. Verkkokurssilaisena saat myös kurssin harjoituspääsykokeen malliratkaisuineen, joten voit harjoitella varsinaista valintakoetilanne kotonasi. Yksin et myöskään vaikeiden asioiden kanssa jää, sillä opettaja vastaa kaikkien verkkokurssilaisten kysymyksiin aina koko kurssin ajan!

Varmista siis opiskelupaikkasi ja nappaa itsellesi paikka AMK tekniikan kurssilta. Kurssien verkko-oppimisympäristöt ovat jo auki ja ne sisältävät runsaasti harjoitusmateriaalia, joten aloita opiskelu heti tänään!