Ajankohtaista

Julkaistu 17.11.2023

Eximian BLACK WEEK

Eximian Black Week on täällä.

Alkutalven pimeät illat tarjoavat loistavan tilaisuuden panostaa omaan tulevaisuuteen! Näinä epävarmoina aikoina on tärkeää keskittyä siihen, mihin voi itse vaikuttaa. Omaan koulutukseen satsaamalla rakennat parempaa tulevaisuutta itsellesi ja läheisillesi.

 

Oli edessäsi sitten ylioppilaskirjoitukset tai valintakokeet, on henkinen valmentautuminen ja lukusuunnitelman laatiminen (ja noudattaminen) paras aloittaa ennemmin kuin myöhemmin.

 

Eximia haluaa tukea sinua valmistautumisessasi Black Weekin erikoistarjouksella. Kyseessä on vuoden parhain alennuksemme, joten hyödynnä etu ja ilmoittaudu valmennuskurssille jo tänään!

 

Saat mistä tahansa kurssista -20 %:n alennuksen koodilla BW2023. Kampanjahinnat ovat voimassa 4.12.2023 asti.

 

Alennus koskee vain uusia varauksia, eikä alennuksia voi yhdistellä.

 

HUOM! Valitettavasti verkkokauppamme pakettialennukset kumoavat alennuskoodin. Jos haluat hyödyntää Black Week-hinnat useammalla kurssilla, niin varaa palvelusi joko laskulla tai sitten eri tilauksissa kurssi kerrallaan.

 

Valoisaa tulevaisuutta ja oikein mukavaa talven odotusta Eximian tiimiltä!

 

PS. Tiesitkö?

 

Abikurssilaistemme yleisin arvosana viime keväänä 2023 oli E.

 

Abikurssilaisemme menestyivät viime kevään kirjoituksissa erinomaisesti. Kyselyyn vastanneiden kurssilaisten yleisin arvosana oli E. Lue lisää arvosanakyselyn tuloksista täältä. Kurssilaisemme olivatkin erittäin tyytyväisiä kursseihimme, ja kaikkien kauden 2022–2023 kurssien palautekeskiarvo oli 4,43/5,00!

 

Valmennuskurssit niin ylioppilaskirjoituksiin kuin valintakokeisiinkin löydät kätevästi täältä

 

Valmennuskurssit yliopistoon

 

Valmennuskurssit ammattikorkeaan

 

Abikurssit ylioppilaskokeisiin

 

Lue kurssilaistemme kokemuksia täältä.

 

Valmennuskurssilaisten palautteita löydät täältä.