Siirrymme koronatilanteen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Ajankohtaista

Julkaistu 10.05.2022

Entistäkin paremmat abikurssit syksyn kirjoituksiin. Aloita opiskelu heti - oppimisympäristöt ovat nyt auki!

Syksyn 2022 kirjoituksiin valmentavien kurssien verkko-oppimisympäristöt ovat nyt auki! Pääset viimeistään ilmoittautumista seuraavana arkipäivänä hyödyntämään kurssien kattavia kertausmateriaaleja ja opetusvideoita, joiden avulla olet taatusti valmiina live-opetuksen alkaessa. Kurssin jälkeen tiedät, miten nappaat huippupisteet YO-kokeista.

Olemme kuunnelleet kurssilaisten toiveita, ja parantaneet kurssejamme entisestään. Lisäsimme oppituntien määrää yli 15%:lla hinnan pysyessä samana. Lisäksi laadimme lisää tehtäviä ja kokeita, jotta varmasti osaat vastata kysymykseen kuin kysymykseen.

Järjestämme syksyllä tehokasta etäopetusta useasta eri aineesta. Katso kurssitarjontamme täältä.

Etäopetuskurssien luennot toteutetaan reaaliaikaisena verkko-opetuksena ja luennoilla voi esittää opettajalle kysymyksiä aivan kuten lähiopetuksessakin. Vapautta opiskeluun tuovat luentotallenteet, joiden avulla voit kerrata haluamaasi tahtiin ja osallistua liveluennolle silloin, kun se sinulle sopii.

Opiskelun tukena ovat myös lukiokurssien tärkeimmät sisällöt kokoavat opetusvideot, joiden avulla voit kerrata itselle hankalia asioita niin monta kertaa, kuin haluat. Kattavasta kurssimateriaalista löytyvät tiivistelmät lukiokursseista ja paljon eri tasoisia harjoitustehtäviä, jotka tekemällä saavutat saletisti rautaisen rutiinin vastaamiseen. Kurssimateriaalin saat painettuna kotiisi. Painettu materiaali helpottaa opiskeluasi ja mahdollistaa kätevien muistiinpanojen tekemisen. Hyödynnät siis eri aisteja, joka auttaa sinua oppimaan tehokkaammin.

Kurssin päättää YO-koetta simuloiva harjoituskoe, josta saat opettajan arvion ja viime hetken vinkit. Kurssit sopivat erinomaisesti niin ensi kertaa kirjoittaville kuin korottajillekin. Jokaisen kurssin tavoite on auttaa sinua hyödyntämään koko potentiaalisi ja parantaa arvosanaasi.

Viime kevään abikurssien opettajien palautekeskiarvo oli 4,38/5,00! Opettajien asiantuntemus arvioitiin 4,53/5,00 arvoiseksi.