Siirrymme koronatilanteen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Ajankohtaista

Julkaistu 09.11.2021

Tehokkaimmat ja laajimmat AbiPlus-kurssimme alkavat tammikuussa – uutuutena fysiikan kurssi!

Ylioppilaskirjoituksiin kannattaa panostaa tosissaan, sillä hyvät arvosanat avaavat ovet jatko-opintoihin entistä helpommin. Hyvillä arvosanoilla voit saada opiskelupaikan unelmiesi korkeakoulusta ilman vaativaan valintakokeeseen osallistumista. Nyt on aika varmistaa tämän tavoitteen saavuttaminen!

 

Erittäin suositut kevään ylioppilaskirjoituksiin valmentavat AbiPlus-kurssimme alkavat jälleen tammikuussa ja auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Kurssimme takaavat, että valmistaudut kevään ylioppilaskirjoituksiin pitkäjänteisesti, opit juuri ylioppilaskokeen kannalta tärkeimmät teoriat ja asiakokonaisuudet, ja saat runsaasti harjoitusta erityyppisistä ja -tasoisista tehtävistä.

 

Ilmoittauduttuasi kurssille saat viimeistään seuraavana arkipäivänä käyttöösi kurssin verkko-oppimisympäristön. Sinun ei siis edes tarvitse odottaa kurssin alkamista, vaan pääset verkkomateriaalin avulla harjoittelemaan heti!

 

Pitkän kestonsa vuoksi AbiPlus-kurssit soveltuvat mainiosti myös korottajille!

 

Kaikki AbiPlus-kurssimme sisältävät:

 

+ Erittäin laajan oppituntimäärän (44 ot)

+ Yksilöllisen ja erittäin ammattitaitoisen iltaopetuksen kerran viikossa

+ Yo-kirjoituksiin valmentavan harjoituskokeen

+ Riittävästi aikaa kerrata lukion kurssien sisältö ja hioa oma osaaminen huipputasolle

+ Painetun teoria- ja tehtävätiivistelmän ja runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen itseopiskelua varten

+ Uuden opetussuunnitelman mukaiset opetusvideot / luentotallenteet itseopiskelun tueksi (käytössäsi heti!)

+ Pienen ryhmän edut, jotka antavat sinulle parhaat mahdolliset eväät yo-kirjoituksiin

+ Verkko-oppimisympäristö Moodlen materiaaleineen, joka on käytössäsi aina kevään ylioppilaskirjoituksiin saakka

 

Kevään 2021 abikurssilaisten yleisin arvosana oli E!

Valtakunnallisesti yleisin arvosana YO-kokeissa on C, jonka saa noin 24% kaikista palautetuista kokeista. Yllätyksettömästi C:n sai myös 24% kyselyyn vastanneiden kurssilaistemme kokeista. C:n sijasta kuitenkin yleisin arvosana kurssilaisillamme oli E, jonka sai jopa 31% kurssilaisistamme! Vertailun vuoksi todettakoon, että kaikista arvosanoista E on vasta neljänneksi yleisin ja sen saa valtakunnallisesti vain 15% palautetuista kokeista.

Kurssilaistemme ja valtakunnallisten tulosten vertailu on mielenkiintoista myös C:n alapuolella. Kaikista kokeista 36% saa arvosanan B-I. Kurssilaisten kokeista vain 13% sai B:n tai alle.

Arvosanoista arvokkaimman ja halutuimman, eli laudaturin, saa 5% kaikista kokeista. Kurssilaistemme kokeista peräti 8% arvioitiin L:n arvoiseksi.

Liity sinäkin onnistujien joukkoon ja hyödynnä potentiaalisi. Kaikilla on mahdollisuus parantaa arvosanojaan, jos valmentautumisen aloittaa ajoissa. Kevään abikurssimme varataan nyt. Verkko-oppimisympäristössämme on runsaasti materiaalia, jonka avulla pääset valmentautumisessasi heti hyvään vauhtiin. Asiantuntevien opettajiemme avulla sinulla on menestyksen avaimet kädessäsi, kun YO-kirjoitukset alkavat.

Kevään 2021 abikurssien opettajien palautekeskiarvo oli 4,49/5,00!

Tutustu kursseihimme ja varaa oma paikkasi:


Etäopetus verkossa:

 

AbiPlus A-englanti Etäopetus

AbiPlus Fysiikka Etäopetus

AbiPlus Lyhyt matematiikka Etäopetus

AbiPlus Pitkä matematiikka C-taso Etäopetus

AbiPlus Pitkä matematiikka L-taso Etäopetus

 

AbiPlus Äidinkieli Etäopetus

 

Kaikilla AbiPlus-kursseilla on rajoitettu 20 oppilaan ryhmäkoko, joten varaa oma paikkasi ajoissa! AbiPlus-kursseja järjestetään 16.1.2022 asti jatkuvien koronarajoitusten vuoksi etäopetuksena.

 

Kysy lisää kursseistamme: Soita asiakaspalveluumme numerossa p. 09 2727 130 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info (a) eximia.fi. Voit myös kysyä kursseista ja ylioppilaskirjoituksista nettisivuiltamme löytyvän chat-palvelun kautta.