Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Ajankohtaista

Julkaistu 15.01.2021

Helmikuussa alkavat kurssit etäopetukseen

Tämänhetkisen pandemiatilanteen vuoksi Eximialla on tehty päätös toteuttaa kaikki helmikuussa alkavat kurssit toistaiseksi etäopetuksena. Tämä koskee sekä abi- että valmennuskursseja.

Olemme seuranneet pandemiatilannetta tiiviisti, ja tällä hetkellä näyttää siltä, että meidän on mahdotonta toteuttaa helmikuussa alkavia kursseja vastuullisesti lähiopetuksena. Abi- ja valmennuskursseilla lähiopetuksen järjestäminen on erityisen riskialtista, sillä opiskelijat tulevat kursseillemme ympäri maakuntien lukioita, mikä pahimmassa tapauksessa tarkoittaa mahdollisen tartunnan leviämistä hyvinkin laajalle alueelle. Noudatamme luonnollisesti tarkasti myös viranomaisten ohjeistuksia, ja tällä hetkellä näyttää todennäköiseltä, että kokoontumisrajoituksiin ei ole luvassa hetkeen helpotusta koronaviruksen entistä tartuttavampien muunnosten vuoksi.

Etäopetukseen siirtyminen ei aiheuta muutoksia kurssien sisältöihin tai aikatauluihin. Etäopetus toteutetaan Zoom-nimisen palvelun avulla. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, eikä se vaadi opiskelijoilta etukäteen perehtymistä. Ohjelmisto toimii tarvittaessa myös selaimella ja mobiililaitteella. Opiskelija voi etäopetuksen aikana esittää opettajalle kysymyksiä aivan kuin tavallisen lähiopetusluennon aikana. Lisäksi opiskelija voi vain nappia painamalla esimerkiksi pyytää opettajaa hidastamaan opetuksen tahtia. 

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Jos sinulla on jotakin kysyttävää, autamme mielellämme. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse (09 2727 130), sähköpostitse (info@eximia.fi) tai nettisivujemme chatin kautta.