Ajankohtaista

Julkaistu 04.06.2018

Lääketieteen valintakoeanalyysi on julkaistu!

Opettajamme ovat laatineet analyysit lääketieteen valintakokeen biologian, kemian ja fysiikan osuuksista.

"Biologian tehtävät olivat tänä vuonna selkeä läpileikkaus koko lukion oppimäärästä ja vaati myös erinomaista ekologisen tiedon hallintaa. Hakijan tuli siis hallita koko lukion biologian oppimäärä huolella. "

"Vuoden 2018 pääsykokeen fysiikan osuus oli tehtävineen ja aihealueineen melko samanlainen kuin aikaisempinakin vuosina. Esimerkiksi tehtävässä 15 käsiteltiin äänen intensiteettiä ja tehtävässä 17 radioaktiivisuutta, kummatkin toistuvia teemoja pääsykokeissa."

"Tänä vuonna tehtäviä oli paljon, niin kemiassa kuin ylipäätänsä! Yllättävää tänä vuonna oli ehkäpä se, että kahdessa tehtävässä vastaus oli piirretty molekyyli. Jälleen kemian osuus painottui orgaaniseen kemiaan pidempien tehtävien osalta. "

Käy lukemassa analyysit kokonaisuudessaan blogistamme.

P.S. Tulevan kauden lääketieteelliseen valmentavat kurssit ovat myynnissä. Tutustu kurssitarjontaamme ja aloita valmentautuminen heti!

P.P.S. Mikäli sinulla herää kysyttää hakemiseen tai kursseihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä arkisin klo 9-17 puhelimitse +358 9 2727 130, chatin kautta www.eximia.fi tai sähköpostitse info@eximia.fi