Kauppatieteiden valmennuskurssit

Kauppatieteiden valmennuskurssit.

Kurssien sisältö

Kauppatieteiden valmennuskurssi moninkertaistaa mahdollisuutesi päästä opiskelemaan!

Kauppatieteellisen alan yhteisvalinta vaati valintakoekirjallisuuden erinomaista hallitsemista ja lujaa laskutaitoa. Valintakoe on edellisinä vuosina koostunut vaativista monivalintatehtävistä, joiden vastaustekniikan harjoittelu on syytä aloittaa jo hyvissä ajoin ennen valintakoetta. Valmennuskurssimme auttavat valintakoekirjallisuuden mieleen painamisessa, laskurutiinin luomisessa ja vastaustekniikan hiomisessa. Tarjoamme monenelaisia kursseja useissa eri kaupungeissa, joiden joukosta löytyy varmasti myös sinulle sopiva vaihtoehto oli lähtötasosi sitten mikä tahansa.

Opettajat

Kauppatieteiden opettajat kevät 2019

Helsinki + verkkokurssi

Kauppatieteiden matematiikan kevään 2019 opettajana kaikille kursseilla Helsingissä sekä verkkokurssilla toimii filosofian maisteri Essi Halme, lukiomatematiikan sekä valmennuskurssien pitkän linjan ammattilainen. Eximian kursseja Essi on opettanut vuodesta 2008, minkä lisäksi monet valmennuskurssimateriaalit ovat hänen käsialaansa. Essin tunneilla keskitytään ymmärtämään tilastoista ja todennäköisyyksistä pääsykokeen kannalta olennaisimmat asiat ja opiskellaan innostavassa ilmapiirissä – havainnollisesti ja opiskelijoita kuunnellen.

Helsingissä kauppatieteiden pitkällä iltakurssilla, aamu- ja intensiivikursseilla sekä verkkokurssilla historiaa ja yhteiskuntaoppia opettaa filosofian maisteri Ville Hirvonen. Ville on valmistunut Helsingin yliopistosta pääaineenaan yleinen historia, jonka lisäksi hän on suorittanut yhteiskuntaopin opettajan pätevyyden lukemalla valtio-oppia, taloustieteitä ja oikeistieteitä. Tällä hetkellä Ville työskentelee Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa, jossa näkyy oppilaiden määrätietoinen pyrkimys valkolakin saamiseen vanhemmalla iällä. Samankaltaista määrätietoista asennetta tarvitaan myös valintakokeisiin valmistautumisessa. Ville on työskennellyt Eximiassa vuodesta 2014 lähtien opettaen historian ja yhteiskuntaopin abikursseja sekä kauppatieteiden valmennuskursseja. Lisäksi monet oppimateriaalit ja opetusvideot ovat Villen käsialaa. Ville ymmärtää hyvin minkälaisia tarpeita kurssilaisilla on, sillä Ville on aikoinaan itsekin istunut Eximian valmennuskurssilla oppilaan roolissa. Ville on opettanut urallaan kaiken ikäisiä ihmisiä, alakoululaisista eläkeläisiin ja saanut opetuksestaan kiitettävää palautetta.

 

Lahti

Lahden kevään 2019 opettajatiedot julkaistaan myöhemmin.

 

Turku

 

Turun kevään 2019 opettajatiedot julkaistaan myöhemmin.

 

Tampere

Tampereen kevään 2019 aamukurssilla historiaa ja yhteiskuntaoppia opettaa Taina Tokkari. Taina on historian ja yhteiskuntaopin opettaja ja valmistui 2012 Helsingin yliopistosta. Hän työskenteli ensin useamman vuoden yläkoulun puolella ja syksystä 2017 lähtien lukion opettajana. Lukion kurssit ja oppimäärä ovat siis tulleet jo hyvin tutuksi. Taina on huomannut että lukiolaiset saattavat vähän etukäteen pelätä taloustiedon kurssia, mutta ei huolta. Asiat kyllä avautuvat opetuksessa ja lopuksi moni huomaa että taloustietohan on tosi kiinnostavaa. Selkeys ja innostavuus opetuksessa ovat Tainan valtteja.

Tampereella kauppatieteiden valintakokeeseen valmentavalla kurssilla matematiikan opettajana toimii Jenna Ojaniemi. Hän on maisterivaiheen matematiikan opiskelija, joka on suorittanut opettajan pedagogiset opinnot. Opetuskokemusta häneltä löytyy niin yläkoulusta kuin lukiosta, ja hän tuntee hyvin lukion lyhyen ja pitkän matematiikan oppimäärän sisällöt. Jenna on suorittanut myös tilastotieteen ja tietotekniikan opintoja yliopistossa. Opetustyyliltään Jenna on vuorovaikutteinen ja motivoiva. Hän kuuntelee opiskelijoita ja haluaa antaa sellaista opetusta, että jokainen kurssilainen saisi mahdollisimman hyvän avun pääsykokeeseen valmistautumiseen.

 

 

Valintakoetietoja

Uudistuneessa kauppatieteiden yhteisvalinnassa 60 % sisään ylioppilastodistuksella, 40 % valintakokeella

Miksi kauppatieteelliseen?


Opinnot kauppatieteellisessä tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti: laskentatoimea ja rahoitusta, johtamista, markkinointia, taloustiedettä, yrittäjyyttä, kansainvälistä liiketoimintaa, yritysjuridiikkaa… Opinnot tarjoavat laajan yleiskuvan talouden maailmasta ja mahdollisuuden erikoistua juuri sinua kiinnostavaan aihealueeseen!

Kauppatieteilijät ovat kuumaa valuuttaa työmarkkinoilla, ja kauppatieteiden maisteri voi työllistyä melkeinpä mille alalle vain. Kaikissa yrityksissä ja monessa työssä vaaditaan sellaista talouden erityisosaamista, jota voi olla vaikea oppia muualla kuin kauppakorkeakoulussa. Bisneksen lainalaisuuksien ymmärtämisestä on rutkasti hyötyä lähes jokaisessa työpaikassa.

Saitko opiskelupaikan todistusvalinnassa?

Jos osallistut Kauppatieteiden valmennuskurssillemme, saat jopa 60 % kurssisi hinnasta takaisin, mikäli saat opiskelupaikan kaupallisen alan yhteisvalinnassa todistusvalinnalla.

Homma toimii näin:

1. Varaa haluamasi kauppatieteiden valmennuskurssi

2. Hae opiskelupaikkaa korkeakoulujen yhteisvalinnassa

3. Jos saat opiskelupaikan todistusvalinnassa, ilmoita siitä meille ennen kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan valintakoetta (5.6.2019). Tiedot todistusvalinnassa hyväksytyistä julkaistaan viimeistään ke 29.5.2019.

4. Kun vastaanotat tämän todistusvalinnassa saamasi opiskelupaikanpaikan, ilmoita siitä meille viimeistään 15.7.2019. (kts.ohjeet ilmoittamisesta alempaa)

5. Maksamme sinulle rahaa takaisin niin, että kurssillesi jää hintaa 40 % kurssisisi täydestä hinnasta.


HUOM! Ilmoitusten tulee sisältää tieto opiskelupaikan saamisesta JA vastaanottamisesta (sama paikka molemmissa). Ilmoitukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen info@eximia.fi. Esimerkiksi kuvankaappaus riittää.

 

Eximian todistusvalinnan takaisinmaksu on voimassa seuraavien alojen kursseilla:

Kauppatieteet

Oikeustieteet

Diplomi-insinööriosastot

Infotilaisuudet

Kaikkien valmennuskurssien infotilaisuudet.