Valmennamme sinut onnistumaan elämäsi tärkeimmässä kokeessa

Valmennuskursseilla paneudut teoriaopetuksen lisäksi erilaisiin valintakoetyyppisiin tehtäviin ja harjoittelet vastaustekniikkaa. Kurssilla opiskelet säännöllisesti ja oikeita asioita. Innostava ilmapiiri motivoi tekemään parhaasi.

Hallintotieteet
Hallintotieteet ilta Tampere - Kurssi täynnä!
Alkaa 5.4.2017, 45 ot, hinta 470.00 €
Oppitunnit45 ot
Ajankohta5.4.2017 – 22.5.2017 Aikataulu
PaikkaSampola Sammonkatu 2
Uusinta190.00 € lisätietoa
Varausmaksu150.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Ilmoittaudu varasijalle: info@eximia.fi

Supersuosittu Tampereen yliopistoon valmentava hallintotieteen kurssi antaa sinulle loistavat edellytykset onnistua valintakokeissa. Koko kurssi aina aikataulusta opetuksen sisältöön on suunniteltu niin, että se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla valintakokeeseen valmentautumista. Kurssilla käydään läpi koko valintakoekirjallisuus. Asiantuntevan opetuksen avulla valintakoekirjan teoriat ja tieteelliset käsitteet selkiytyvät. Opit myös hahmottamaan ilmiöiden keskinäisiä asiayhteyksia ja soveltamaan oppimaasi. Kurssilla tutustutaan myös erilaisiin aineistoihin ja harjoitellaan taitoja, joita valintakokeen aineisto-osassa menestyminen vaatii. Luennoilla perehdytään myös valintakokeessa vaadittavaan vastaustekniikkaan.

Katso kurssin tarkempi sisältö

Iltaopetuksena järjestettävä kurssi soveltuu myös työn ohessa suoritettavaksi.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää vuotta 2017!