Sisältö

Farmasian opinnoista kiinnostuneille järjestämme valmennuskurssit Helsingissä ja Tampereella, joille voivat osallistua Helsingin yliopistoon ja Itä-Suomen yliopistoon farmaseutin tai proviisorin koulutusohjelmiin pyrkivät hakijat.

Farmasian valintakoe on vaativa erityisesti ensimmäistä kertaa hakeville. Eximian valmennuskurssilla opit erottamaan valintakokeen kannalta kaikkein oleellisimmat asiat ja saat selkeän kuvan kokeessa vaadittavista tiedoista ja taidoista. Valmennuskurssilla harjoittelet juuri niitä asioita, joita valintakokeessa menestyminen edellyttää. Kurssilla käydään kattavasti läpi valintakoekirjallisuus sekä tehdään paljon valintakoetyyppisiä tehtäviä.

Opetus kurssilla

Farmasian kursseilla toimii opettajia, jotka tietävät tarkalleen, mitkä asiat valintakoekirjallisuudessa ovat oleellisia ja mihin asioihin kannattaa keskittyä. Opettajamme ovat omien alojensa asiantuntijoita ja heillä on taito opettaa kaikkein vaikeimmatkin asiat selkeällä tavalla. Korostamme opetuksessamme valintakoekeskeisyyden lisäksi kannustavuutta, asiantuntemusta, esiintymistaitoa sekä innostavaa otetta työhön. Opettajamme ovat tavallisesti taustaltaan vastavalmistuneita tai opintojensa loppusuoralla olevia nuoria osaajia.


Kurssimateriaali

Kaikkiin valmennuskursseihimme kuuluu Eximian oma teoria- ja tehtävämateriaali, joka on aina uusimpien valintakoevaatimusten mukainen ja alan asiantuntijoiden laatima.

Materiaali sisältää:
  • valmentautumisohjeet
  • teoria- ja tehtäväkoosteen malliratkaisuineen lukion kemian kursseista 1-5
  • aineistovalmennusosuuden harjoitustehtävineen.

HUOM. Pitkille kursseille osallistuvat saavat myös Kemia abi kevät -kurssilla käytettävän materiaalin. 

Kurssimateriaali jaetaan ensimmäisellä kurssikerralla.

Voit ostaa itseopiskelumateriaalin myös erillisenä pakettina täältä.

Kokeet ja kertaukset

Harjoituspääsykokeessa testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan, toteutetaan ja arvioidaan valintakokeen tapaan. Kokeen aikana tulet tutuksi valintakokeeseen liittyvän paineen kanssa ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Näin saat todellista harjoitusta ja rutiinia varsinaiseen valintakokeeseen. Samalla voit verrata osaamistasi suhteessa muihin pyrkijöihin ja aikaisempien vuosien pisterajoihin.

Kertauksesta haet hyvän henkisen latauksen ja viimeiset vinkit valintakokeeseen. Kertaustilaisuudessa kerrataan keskeisimmät valintakoealueen asiat. Samalla sinulla on mahdollisuus kysyä opettajalta, jos jokin asia on jäänyt askarruttamaan. Tavoitteena on saavuttaa hyvä vire ja varmuus valintakokeeseen.

Voit ostaa harjoituspääsykokeen ja kertauksen myös erillisenä pakettina täältä.

Verkko-oppimisympäristö Moodle

Eximian verkko-oppimisympäristön kautta pääset aloittamaan ohjatun valmentautumisen jo ennen kurssia ja se on tukenasi koko valmentautumisprosessisi ajan.

Eximian verkko-oppimisympäristö sisältää muun muassa
  • oppimiseen orientoivat ennakkotehtävät jo ennen kurssin alkua
  • kattavat opetusvideot tehtävineen kemiasta
  • tasokokeet kemiasta
  • ohjeita oikeaoppiseen valmentautumiseen
  • "ajankohtaista" -palstan, josta seuraat kurssin tapahtumia
  • opettajien esittelyviestit
  • opettajien luentomateriaalit ja tunneilla tehdyt tehtävät

Pääset kirjautumaan Eximian verkko-oppimisympäristöön pian tehtyäsi varauksen kurssille. Saat oman kirjautumiskoodisi ensimmäisen laskusi mukana.