Yliopistojen haut ovat käynnissä yleensä ympäri vuoden, ja viimeisin hakupäivä on useimmiten jotain kuukausia ennen aloituspäivää. Deadline vaihtelee kouluittain, meiltä saat tarkemmat hakupäivämäärät. Haku tapahtuu yleisimmin ylioppilastodistuksella. Joihinkin yliopistoihin ei ole numerovaatimuksia, toisiin tarvitaan esimerkiksi C:n tasoiset paperit.

Me olemme tukenasi koko hakuprosessin ajan ja selvitämme hakuun liittyvät byrokratiakiemurat puolestasi. Edustamme korkeakouluja Suomessa, mikä mahdollistaa ilmaisen hakuavun Sinulle. Lisäpalveluna voit ostaa laajemman tuen lähtöön asti tai takuupalvelumme.

Alkuun pääset parhaiten lukemalla yhteistyöyliopistoistamme sivuiltamme ja varaamalla chattiajan opintoneuvojalle, kun kysymyksiä alkaa herätä. Tarjoamme kahdenlaista hakupalvelua; Perushakua ja Takuuhakua.

Palvelumme.

Peruhaku on ILMAINEN hakupalvelumme, joka takaa sinulle avun läpi hakuprosessin ja kaikissa lähtöön liittyvissä käytännön asioissa. Haun alkaessa maksetaan peruutuspantti 250€, jonka saa takaisin koulun alkaessa.

TAKUUHAKU pyrkii takaamaan sinulle paikan ulkomaisesta yliopistosta - TAI RAHAT TAKAISIN! Haku alkaa osaamisesi tarkalla alkukartoituksella, jonka jälkeen valitsemme juuri Sinun taustaasi sopivimmat 1 - 3 koulua. Haku tehdään näihin, ja voit valita paikan niistä yliopistoista, jotka sinulle paikkaa tarjoaa. Takuuhaun alkaessa maksetaan takuu 850€, ja jos yksikään paikka ei aukea, saat koko summan takaisin.


Näin hakuprosessi etenee.


TIEDONSAANTI -> PALVELUN VALINTA -> HAKULOMAKKEET -> MOTIVAATIOKIRJE JA MUUT LIITTEET -> TODISTUSKÄÄNNÖKSET -> SISÄÄNPÄÄSY -> KELA -> LÄHTÖÖN VALMISTAUTUMINEN

1. Tiedonsaanti

Mieti mitkä alat sinua kiinnostavat eniten ja tutustu alta löytyvään yliopistovalikoimaamme! Kysymysten herätessä voit varata meille joko chattineuvonta-ajan tai puhelinajan tai lähettää mailia info@heihei-ulkomaille.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

2. Palvelun valinta ja ilmoittautuminen hakijaksi

Koulun ja opintoalan valittuasi on aika päättää kumman palvelutason haluat; ilmaisen perushakupalvelun vai takuuhaun, jolla pyrimme takaamaan paikan ulkomaisesta korkeakoulusta ensi lukukaudelle. Alta löydät tarkempaa tietoa tasojen sisällöistä. Tarkempaa tietoa takuuhausta löydät täältä. Ilmottaudu hakijaksi sivun lopussa olevalla kaavakkeella.

3. Hakulomakkeiden täyttö

Varsinainen hakuprosessi alkaa lomakkeiden täyttämisellä, johon saat meiltä avun joko henkilökohtaisesti tai puhelimessa.

4. Liitteiden kasaaminen

Saat myös kirjalliset ohjeet liitteiden keräämiseen. Eli ohjeet, miten motivaatiokirje tai mitä CV:seen kannattaa sisällyttää. Yleensä käymme sähköpostilla läpi liitteitä, ja voit lähettää ne suoraan meille. Me laitamme ne ajoissa ja oikeaan paikkaan yliopistolle.

5. Kielikoe

Usein kielikoetta ei tarvita, mikäli olet valmistunut lukiosta (ja kirjoittanut englannin). Tarkistamme asian puolestasi, ja autamme sinua varaamaan tarvittaessa oikean kokeen.

6. Todistuskäännökset

Meiltä saat auktorisoidut todistuskäännökset nopeasti ja edullisesti. Yhteistyökääntäjämme tarjoaa 15% alennuksen kaikille meidän hakijoillemme!

7. Tieto sisäänpääsystä

Haku on tehty ja voit jäädä odottelemaan tietoa sisäänpääsy(i)stä. Ilmoitamme sinulle heti tiedon saatuamme. Tieto tulee yleensä muutamien viikkojen tai kuukausien kuluessa. Päätöksen nopeus riippuu yliopistosta sekä myös, osutko ruuhka-aikaan.

8. Käytännön asiat

Kun sisäänpääsy on varmistunut, on aika tavata uudestaan. Kauempana asuville riittää puhelintapaaminenkin hyvin. Käymme läpi, miten KELAn tuet haetaan, mistä voit alkaa kyselemään asuntoa, mitä vakuutuksia tarvitset ja milloin lennot kannattaa ostaa. Saat myös tiedon muista suomalaisista kouluun pääsijöistä, jotta voit halutessasi tutustua heihin jo ennen lähtöä!

9. Lähtöorientaatio

Takuuhaun valinneille järjestetään vielä loppukesästä lähtöorientaatiotilaisuuden, jossa viimeistään tutustut muihin ulkomaille lähtijöihin ja saat viime hetken vinkkejä lähtöön!

10. Lähtö

Ei kun menoksi!


Myös hauista voit kysyä myös lisää opintoneuvojaltamme!

Opiskelupaikkoja ulkomailla

Fontys University of Applied Sciences

Venlo ja Eindhoven, Alankomaat

Arts University of Bournemouth

Bournemouth, Englanti

University of Derby

Derby, Englanti

Greenwich University

Lontoo, Englanti

Abat Oliba CEU

Barcelona, Espanja

CEU San Pablo

Madrid, Espanja

Riga Stradins - Medicine

Riika, Latvia

University of Debrecen

Debrecen, Unkari

EU Business School

Barcelona, Geneve, Montreux, München

Ilmoittaudu hakijaksi

Hae opiskelemaan ulkomailla

Perushaku
Takuuhaku