CEU San Pablo

CEU San Pablo

Madrid, Espanja

Kansainvälisissä rankingeissakin menestyneessä yksityisessä CEU San Pablon yliopistossa pääset kokemaan opiskelijaelämää Euroopan vilkkaimpien ja elinvoimaisimpien joukkoon kuuluvassa suurkaupungissa. Voit opiskella yliopiston kansainvälisessä ympäristössä muun muassa kauppatieteitä, arkkitehtuuria, viestintää ja journalismia täysin englanniksi, tai jopa osittain espanjaksi!


CEU San Pablossa on mahdollista suorittaa yliopistotutkinto täysin englanniksi esimerkiksi hammaslääketieteen, arkkitehtuurin ja kansainvälisen liiketoiminnan alalta. Monen opinto-ohjelman voi suorittaa myös kaksoistutkintona. Alta löydät yliopistossa tarjottavat englanninkieliset tutkinto-ohjelmat:

  • Bachelor‘s Degree in Architecture
  • Bachelor’s Degree in Business Administration and Management
  • Double Bachelor’s Degree in Business Administration and Management + Marketing and Sales Management
  • Bachelor’s Degree in Journalism Bachelor’s Degree in Advertising and Public Relations
  • Bachelor’s Degree in Audiovisual Communications
  • Bachelor’s Degree in Digital Communications
  • Bachelor’s Degree in Physiotherapy
  • Bachelor’s Degree in Dentistry
Tarkempaa tietoa tutkinnoista löydät lääketieteellisen, humanistisen ja viestintätieteellisen, kauppatieteellisen ja teknillisen tiedekunnan tutkinto-oppaista.
Englanninkielisten ohjelmien lisäksi CEU San Pablo tarjoaa laajan valikoiman kaksikielisiä tutkintoja, joista useat on laadittu yhteistyössä nimekkäiden yhdysvaltalaisten yliopistojen kuten Boston University, University of Chigaco ja UCLA kanssa. Jos olet jo suorittanut aikaisemmin espanjan opintoja ja haluat syventää osaamistasi, on opiskelu CEU San Pablossa oivallinen tilaisuus sitä varten! Jos espanja ei vielä suju, tarjoaa yliopisto kaikille ulkomaisille opiskelijoille espanjan alkeiskurssin madridilaisen arjen sujuvoittamiseksi. 

CEU San Pablolla on laajat verkostot maailman huippuyliopistoihin, ja opiskelijoilla on mahdollisuus hakeutua vaihto-opintoihin EU-jäsenvaltioihin Erasmus-ohjelman kautta tai muualle maailmaan yliopistojen kahdenkeskisten sopimusten nojalla. Lisäksi Erasmus-apurahan turvin on mahdollisuus suorittaa työharjoittelu ulkomailla jossakin toisessa EU-maassa. Yliopisto kannustaa opiskelijoitaan myös oppimaan työelämän haasteista järjestämällä ja koostamalla simulaatioprojekteja, konferensseja, seminaareja ja workshop-tapahtumia ylikansallisten yhtiöiden, kuten Deloitte, KPMG ja Bloomberg kanssa. Myös esimerkiksi viestinnän opiskelijat pääsevät opinnoissaan tiiviiseen yhteistyöhön paikallisten mediatalojen kanssa. 

Madrid


Eläväisestä kulttuurista, erinomaisesta ruuasta ja aurinkoisesta ilmastosta tunnettu Madrid on kolmanneksi suurin 3 miljoonan asukkaan eurooppalainen suurkaupunki täynnä kulttuuria ja elämää. Opiskelun lomassa voit maistella tapaksia yhdessä Madridin lukemattomista ravintoloista, tutustua paikalliseen taiteeseen ja historiallisiin kohteisiin, sekä kannustaa Real Madridia jalkapallo-ottelussa espanjalaiseen tyyliin. Löydät Madridista myös maailmalla tunnetut Prado-, Reina Sofía- ja Thyssen-Bornemisza-museot ja kaupungissa sijaitsee myös esimerkiksi YK:n Maailman matkailujärjestön pääkonttori. Oli vuodenaika mikä hyvänsä, Madridista löydät aina jotakin mielenkiintoista ja uniikkia!

Ilmoittaudu hakijaksi

Hae opiskelemaan ulkomailla

Perushaku
Takuuhaku