International Business School

International Business School

Budapest, Wien

1200 opiskelijan liiketalousopintoihin keskittyvällä yliopistolla on kaksi kampusta. toinen sijaitsee kauniissa Budabestissa, toinen kulttuurikeskus Wienin sykkeessä. Opiskelijoita on 80 eri maasta tehden yliopistosta aidosti kansainvälisen. Kaikki opiskelu tapahtuu englanniksi, ja IBS:stä valmistuva opiskelija saa EU –akkreditoidun tutkinnon Buckinghamin yliopistosta.

Opiskelu International Business Schoolissa

IBS panostaa käytännönläheiseen opetukseen, ja auttaa opiskelijaa verkostoitumaan isojen yritysten kanssa jo opiskeluaikana. Opiskelijoilla onkin käytettävissään Uraneuvonta -toimisto, joka auttaa harjoittelupaikan löytämisessä sekä henkilökohtaisessa urakehityksessä.  Jokaisella opiskelijalla on myös takuu päästä halutessaan Erasmus –vaihtoon  yhteen 66 IBS:n partneriyliopistosta Euroopassa.

Suomalainen  IBS:in Management -opiskelija, Saskia, pääsi järjestämään yhteistyössä Unkarin UNICEF:n kanssa Meeri Koutaniemen valokuvanäyttelyn Faur Zsófi Galleriassa. Katso mitä opiskelijat ovat mieltä IBS:stä! 

Tutkinnot

Kandidaatin tutkinnot suoritetaan poikkeuksetta Budapestin kampuksella, osa maisterintutkinnoista Wienissä.

Kandidaatin tutkinnot

Maisterin tutkinnot

Ulkomaille opiskelemaan

Budapest

Kahden miljoonan asukkaan Budapest ei jätä ketään kylmäksi. Tonavan molemmin puolin levittäytyvä kaupunki jakautuu länsipuolen Budaan ja itäpuolen Pestiin. Luonnonkauniit puistot ja upea arkkitehtuuri kohtaavat luoden mielenkiintoisen yhdistelmän vehreyttä ja urbaania maisemaa. Budapestia onkin monesti luonnehdittu Euroopan kauneimmaksi kaupungiksi ja Itä-Euroopan Pariisiksi.

Ulkomaille opiskelemaan

Shoppailijaa kutsuvat Budapestin modernit ostoskeskukset sekä Váci utca -kävelykatu tyylikkäine liikkeineen. Ilta Budabestissa henkii romantiikkaa. Kaupunki on täynnä tunnelmallisia ravintoloita,  hämyisiä baareja ja valaistuja kapeita katuja. Oman viehätyksensä kaupunkiin luovat 80 kuumaa lähdettä ja lukuisat kylpylät.

Budapestin hintataso on Suomeen verrattuna edullinen, joten elämiskustannukset jäävät huomattavasti Suomen tasoa matalammiksi.

Katso miltä Budapest näyttää!


City Underground – Budapest from dofilm on Vimeo.

Wien

Myös kahden miljoonan asukkaan Wien on Itävallan pääkaupunki.  Sen historialliset kadut  henkivät upeaa arkkitehtuuria ja kulttuurin säveliä. Wieniä sanotaan Sacher-kakun ja Strauss -valssin kotikaupungiksi. Klassisen musiikin lisäksi Wien tarjoaa myös 2000-lukulaisille mieluista musiikkia lukuisten konserttien, tapahtumien, klubien ja muun yöelämän muodossa.

Wien yöelämä

Wien on shoppailijan unelma lukuisine kauppoineen, kävelykatuineen ja kauppakeskuksineen. Hintataso Wienissä on noin Suomen luokkaa, mutta alkoholituotteet ovat edullisempia, kuten melkeinpä kaikkialla Euroopassa. Wien sopii myös herkuttelijalle, ja moni saattaa tietääkin wieniläisiä ruokia, kuten wieninleike tai gulassi. Unohtamatta tietenkään herkullisia jälkiruokia.

Ilmoittaudu hakijaksi

Hae opiskelemaan ulkomailla

Perushaku
Takuuhaku