Greenwich University

Greenwich University

Lontoo, Englanti

University of Greenwich on laadukas tutkimusyliopisto Lontoossa, josta löytyy tutkintoja jopa 54 eri alalta. Greenwich on rankattu opiskelijatyytyväisyyden perusteella Lontoon parhaaksi yliopistoksi.

Tässä Lontoon suurimmassa yliopistossa on tarjolla lukuisia akateemisia aineita, kuten arkkitehtuuria, kasvatustieteitä, designia ja mediaa, taiteita, matematiikkaa, yhteiskuntatieteitä, lakia, liiketoiminta, farmasiaa, terveystieteitä, humaanisia tieteitä, liikuntatieteitä, psykologiaa ja paljon muuta. National Student Surveyn mukaan jopa 85% opiskelijoista piti opetusta hyvänä, luennoitsijoita innostavina ja opintoaloja kiinnostavina.


Greenwich on tunnettu laadukkaasta  tutkimuksestaan, ja yliopisto toimiikin kotina monille maailmanlaajuisesti tärkeinä pidetyille keksinnöille. Lisäksi Greenwich on Englannin vihrein yliopisto.
Opiskelijoille on tarjolla paljon erilaisia palveluita, olipa kyse sitten opiskelutaitojen tehostamisesta, uraohjauksesta, terveydenhoidosta, tai rahaongelmista. Kansainvälisille opiskelijoille on tietysti myös oma yksikkönsä. Opiskelijoilla on upeat harrastusmahdollisuudet ja lukuisia urheilu– ja harrastusklubeja . Täällä voit harrastaa esimerkiksi fudista, judoa, lumilautailua, politiikkaa, valokuvausta, indie-musiikkia, creative film makingia ja paljon muuta! Greenwichin opiskelijakulttuuri on lontoolaisen eläväinen.

Täältä sinäkin löydät alasi!Opiskelu Greenwichissä

Greenwichissä voit opiskella jopa 54 eri alaa! Aloja löytyy aina liiketoiminnasta draamaan, kasvatustieteistä maantietoon, kielistä terveystieteisiin, lakiopinnoista farmasiaan, psykologiaan tai mediaan. Katso alta lista aloista ja valitse omasi. Yhdellä hakukerralla voit hakea viidelle eri alalle.

Kandidaatin tutkinnot

 

Maisterin tutkinnot

Ulkomaille opiskelemaan


Lontoo

Lontooseen opiskelemaan

Joka on kyllästynyt Lontooseen, on kyllästynyt elämään – sanotaan. Tämä kuvaakin hyvin tätä upeaa pääkaupunkia, joka on yksi maailman monipuolisimmista ja kansainvälisimmistä. Lontoo erilaisista tapahtumista kiinnostuneen paratiisi, eikä kaupungin kulttuuri- ja urheilutarjonta hiljene koskaan. Lontoosta löytyy tunnetuimmat teatterit, loputtomat konserttimahdollisuudet sekä tietysti Arsenal, Chelsea ja Tottenham.

Klubi- ja keikkatarjonta on huikea, ja shoppailija voi valita suosikkipaikkansa tavaratalojen vilinän, pitkien ostoskatujen kuhinan ja tunnelmallisten markkinoiden väliltä. Tai kun ostoskadut alkavat kyllästyttää, kannattaa suunnata Lontoon maailmankuuluille markkinoille esimerkiksi Camdeniin tai Portobello Roadille.

Lontoo tarjoaa jokaiselle jotakin!

Ilmoittaudu hakijaksi

Hae opiskelemaan ulkomailla

Perushaku
Takuuhaku