Arts University of Bournemouth

Arts University of Bournemouth

Bournemouth, Englanti

Miltä kuulostaisi taiteen ja luovan alan opiskelu inspiroivassa ja kulttuurintäyttämässä rantakaupungissa? Yhdessä Britannian tunnetuimmista rantakaupungeista sijaitsee Arts University of Bournemouth, jossa opiskelee yli 3000 tulevaa taiteen ja luovan alan ammattilaista.

Modernisaatioon hiljattain paljon investoinut yliopisto on äänestetty Lounais-Englannin yliopistojen joukosta nykyaikaisimmaksi yliopistoksi, ja opiskelijatyytyväisyys on myös erittäin korkeaa yli 80 prosentin asteella (The Times, The Sunday Times 2017). Lisäksi yliopiston opetukselle on myönnetty valtion Teaching Excellence Framework-arviointikehyksen korkein Gold-laatuarvio.AUB:issa voit opiskella useita taideaineita valokuvauksesta muotimarkkinointiin sekä kanditasolla että jatkaa maisteri- ja tohtoriopintoihinkin. Alla on muutamia esimerkkejä AUB:in tarjonnasta.

 

Kandiohjelmat (3 vuotta, Bachelor of Arts with Honors)Maisteriohjelmat (1 vuosi/2 vuotta, Master of Arts)Yllä listatut tutkinnot ovat vain esimerkkejä, tutustu ja lue lisää siis kaikista AUB:in tutkinto-ohjelmista ja opiskelumahdollisuuksista yliopiston nettisivuilta!

AUB mahdollistaa myös monipuoliset mahdollisuudet ulkomailla opiskeluun vaihto-opiskelun tai lyhytaikaisten projektien merkeissä. Yliopisto on osana monia kansainvälisten taidekoulujen verkostoa, kuten esimerkiksi Cumulusta, johon kuuluu myös esimerkiksi suomalaisen Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu.

Bournemouth


Yhtenä Englannin kauneimmista rantakaupungeista tunnettu Bournemouth tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön taideopiskelijoille. Kaupungin kulttuurielämä on rikasta ja monivivahteista, mikä antaa hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen paikallisen musiikki- ja taideyhteisön kanssa. Bournemouthin lähellä sijaitsevat myös Enid Blytonin kirjoista tunnetut maisemakohteet ja Iso-Britannian ainut UNESCON maailmanperintökohde Jurassic Coast-rannikkoalue, jossa on kuuluisa Lulworthin rannasta ja sen kalkkikivisestä kaarimuodostelmastaan. Kesällä taas pääset surffaamaan, soutamaan kanootilla tai vaan nauttimaan lämpimästä rannikkotuulesta kuuluisalla rantaraitilla!


Ilmoittaudu hakijaksi

Hae opiskelemaan ulkomailla

Perushaku
Takuuhaku