Biologia
Biologia Itseopiskelumateriaali
Biologian itseopiskelumateriaalilla kertaat ja syvennät lukion biologian osaamistasi. Materiaaliin kuuluvat valmentautumisohjeet, kattavat teoria- ja tehtävämateriaalit malliratkaisuineen sekä valintakoetyyppisiä tehtäviä malliratkaisuineen.
Hinta 120.00 €
PaikkaEi kurssipaikkaa

Biologian itseopiskelumateriaali auttaa sinua viemään osaamiseni valintakokeen vaatimalle tasolle.

Biologian itseopiskelumateriaali sisältää:

- valmentautumisohjeet
- laajan teoria- ja tehtävämateriaali malliratkaisuineen
- valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä ratkaisuineen

Itseopiskelumateriaalin osatajana saat harjoituspääsykoepaketin puoleen hintaan!

Itseopiskelumateriaali toimitetaan tilaajalle alkukeväästä 2019.

Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Biologia
Biologia verkkokurssi
Harjoituspääsykoe tehdään kurssipaikalla, jolloin pääset kokemaan todellisen valintakoetilanteen luoman paineen ja hallitsemaan ajankäyttösi. Harjoituspääsykokeen jälkeen olevat kertauspäivät vetävät yhteen aihe-alueiden oleellisimmat asiat ja harjoituspääsykokeen haasteet. Kertauksissa saat myös viime hetken tärkeät vinkit ennen valintakoetta.
Hinta 290.00 €
Ajankohta2.4.2019 – 7.5.2019
PaikkaVerkossa

Biologian verkkokurssi valmentaa biologian yhteisvalinnan valintakokeeseen. Samalla kokeella voit hakea opiskelemaan biologiaa Helsingin, Turun, Oulun ja Jyväskylän yliopistoihin. Koe perustuu lukion biologian oppimäärään (BI1-5).

OPISKELE ITSENÄISESTI. Verkkokurssilla kertaat itsenäisesti lukion biologian oppimäärän. Aiheiden kertaaminen ja omien tietojen syventäminen onnsituu Eximian biologian opetusvideoiden ja painetun itseopiskelumateriaalin siivittämänä. Itseopiskelumateriaali sisältää sekä tehtäviä että teoriatiivistelmät lukion biologiasta. Materiaali postitetaan kotiisi helmikuussa 2018.

TESTAA OSAAMISESI. Pääset testaamaan osaamistasi palautettavien esseiden, monivalintakokeiden ja oikeaa valintakoetta mukailevan harjoituspääsykokeen avulla. Kaikki kurssin tehtävät on rytmitetty siten, että ne tukevat parhaalla tavalla valmentautumistasi ja auttavat rakentamaan hyvän rungon opiskelullesi. Verkkokurssin kurssialueelta löydät myös ohjeita valmentautumiseen, opiskeluun ja lukusuunnitelman tekoon, jotta saisit mahdollisimman suuren hyödyn opiskeluun käyttämästäsi ajasta.

APUA TARJOLLA. Verkkokurssilla et ole apua vailla. Opettaja vastaa kaikkiin valintakokeeseen liittyviin kysymyksiisi verkkokurssin kysymyspalstalla lähiopetuksen kurssin alettua. Saat käyttöösi myös opettajan lähiopetuksessa käyttämän opetusmateriaalin.

HETI OPISKELEMAAN. Ilmoittauttuessasi verkkokurssille, saat verkko-oppimisympäristön käyttöösi seuraavana arkipäivänä tilauksestasi ja voit aloittaa opiskelun vaikka heti! Opettaja on paikalla vastaamassta kysymyksiin lähiopetuksen kurssin ajan 2.4. alkaen.

Verkkokurssi sisältää:
· Ohjeita opiskelutekniikkaan ja valintakokeeseen
· Mahdollisuuden kysyä opettajalta hankalia asioita kysymyspalstalla
· biologian opetusvideot BI 1-5 (ops 2016)
· Teoriatiivistelmät ja tehtävät biologian lukiokursseista. Painettu materiaali postitetaan kotiisi helmikuussa 2019.
· Biologian monivalintatehtäviin perustuvat tasokokeet (perustaso, yo-taso, valintakoetaso)
· Viisi opettajalle palautettavaa esseetä, joiden avulla hiot vastaustekniikkasi timanttiseksi
· Lähiopetuksen opetusmateriaalit
· Harjoituspääsykokeen ja mallivastaukset


Verkkokurssi soveltuu seuraaville aloille:
Biologia
Lääketiede
Ravitsemustiede
Biotieteet

Eximia varaa oikeuden muutoksiin

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.