AMK Tekniikka Helsinki

AMK Tekniikan Helsingin pitkä- ja ilta - kurssien opettajana toimii Ville Stålhandske. 32-vuotis Ville on koulutukseltaan kemiantekniikan DI ja hän on toiminut Eximialla Helsingin AMK Tekniikka -kurssien opettajana vuodesta 2012. Tätä ennen Ville opetti matematiikkaa myös teknillisessä yliopistossa opiskeluaikanaan. Yhteensä Villellä on kokemusta opettajan työstä jo yli 10 vuoden ajalta. Oman koulutustaustan kautta Villellä on hyvä osaaminen matematiikan ja fysiikan osa-alueista. Usean vuoden alan opetuskokemus on lisäksi tuonut Villelle hyvän käsityksen siitä, millaisia asioita pääsykokeessa tullaan opiskelijoilta vaatimaan. Villen opetuksessa opiskelijat saavat varmasti parasta mahdollista harjoitusta ja oppia sekä tulevaa pääsykoetta että korkeakouluopiskelua varten.


AMK Tekniikka Turku

Kevään 2019 opettajatiedot julkaistaan myöhemmin.

 

AMK Tekniikka Tampere

Kevään 2019 opettajatiedot julkaistaan myöhemmin.


AMK Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Helsinki ja verkkokurssi

Englannin osuus

Kevään 2019 opettajatiedot julkaistaan myöhemmin.

Matematiikan osuus

Kevään 2019 opettajatiedot julkaistaan myöhemmin.


Ennakkomateriaalin osuus

Hei kaikille! Olen Roosa-Maria Savela ja vastaan AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneusalan kurssin kevään 2019 ennakkoaineiston opettamisesta. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja olen valmistunut Aberdeenin yliopistosta Skotlannista tieteen maisteriksi pääaineena maailmanlaajuinen terveys ja johtaminen. Tunneilla syvennytään ennakkoaineistoon ja keskitytään esivalintakokeessa vaadittavien tietojen ja käsitteiden opiskeluun. Tavoitteenani opetuksessa on, että kaikki ymmärtäisivät aineiston hyvin ja saisivat parhaat valmiudet itse esivalintakokeeseen. Lämpimästi tervetuloa kurssille!’


AMK Liiketalous Helsinki

Matematiikan opetuksen osuus: AMK Liiketalous Helsinki kurssilla matematiikkaa opettaa Sakari Penttinen, joka on koulutukseltaan filosofian maisteri matematiikasta, tilastotieteestä ja kasvatustieteestä. Sakarilla on pitkä kokemus yksityisopetuksesta ja pääsykoevalmennuksesta. Pääsykokeisiin valmentautuminen on kovaa työtä. Pääsykokeissa onnistutaankin asettamalla yhdessä selkeät tavoitteet ja työskentelemällä järjestelmällisesti niitä kohden!

Ennakkoaineiston opetuksen osuus:


AMK Liiketalous Tampere


Kevään 2019 opettajatiedot julkaistaan myöhemmin.