Ensimmäiset sote-alan valmennuskurssit Suomessa!

Ammattikorkeakoulujen valintakokeissa testataan hakijan soveltuvuutta alalle. Eximian kursseilla opit tehtäviä harjoittelemalla vastaamaan valintakokeessa oikealla tavalla ja tiedät, mitä sinulta vaaditaan pääsykokeessa. Liity sinäkin amk -kurssiemme avulla onnistujien joukkoon!

AMK Soteli
AMK Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala kevät 2018 etäkurssi
Etäkurssilla valmentaudut itsenäisesti kevään soteli-esivalintakokeeseen. Saat käyttöösi verkko-oppimisympäristön, josta löydät opetusdiat tehtävineen, matematiikan opetusvideot, luetun ymmärtämiseen ja englantiin liittyviä tehtäviä, sähköisen välikokeen ja harjoituspääsykokeen. Lisäksi kotiisi lähetetään postitse ennakkoaineistoon perustuvan itseopiskelumateriaali.
Alkaa 5.4.2018, 18 ot, hinta 250.00 €
Oppitunnit18 ot
Ajankohta5.4.2018 – 18.4.2018
PaikkaVerkossa

AMK sosiaali-, terveys-, ja liikunta-alan etäkurssi tukee itsenäistä valmentautumistasi niiden ammattikorkeakoulujen, jotka ovat valintakoeyhteistyössä sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalla, kevään 2018 esivalintakokeeseen. Ammattikorkeakoulut, jotka ovat mukana esivalintakokeessa, voit tarkastaa seuraavasta osoitteesta: http://soteli.metropolia.fi/


AMK sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan etäkurssilla keskitytään erityisesti ennakkomateriaalin tehokkaaseen läpikäymiseen. Lisäksi pääset harjoittelemaan muita esivalintakokeen osa-alueita: suomen ja englannin kieltä sekä matematiikkaa. Tasokkaan opetuksemme avulla kertaat esivalintakokeen kannalta tärkeimmät ennakkomateriaalin sisällöt. Lisäksi kurssin aikana tehdään monipuolisia harjoitustehtäviä.


Kurssin päättää harjoituskoe ja kertaus. Harjoituskoe simuloi mahdollisimman tarkasti varsinaista esivalintakoetta ja se järjestetään verkko-oppimisympäristössä. Koeaika on 1,5 tuntia. Tarkemmat koeohjeistukset annetaan verkko-oppimisympäristössä.

Kurssi sisältää
- Luentodiat ja tuntimateriaalit Helsingin AMK sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan kevään kurssista
- Sähköisen oppimisympäristö Moodlen valmentautumisohjeineen
- AMK sosiaali-, terveys-, ja liikunta-alan itseopiskelumateriaalin tehtävineen
- Matematiiikan opetusvideot
- Matematiikan sähköisen välikokeen
- Sähköisen harjoituspääsykokeen

Painettu ennakkomateriaaliin perustuva itseopiskelumateriaali postitetaan heti sen valmistuttua maaliskuun 2018 lopulla.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.