Ensimmäiset sote-alan valmennuskurssit Suomessa!

Ammattikorkeakoulujen valintakokeissa testataan hakijan soveltuvuutta alalle. Eximian kursseilla opit tehtäviä harjoittelemalla vastaamaan valintakokeessa oikealla tavalla ja tiedät, mitä sinulta vaaditaan pääsykokeessa. Liity sinäkin amk -kurssiemme avulla onnistujien joukkoon!

AMK Soteli
AMK Sosiaali-, terveys- ja liikunta- ja kauneusala kevät 2019 verkkokurssi
Verkkokurssilla valmentaudut itsenäisesti kevään sähköiseen soteli-esivalintakokeeseen. Saa heti käyttöösi verkko-oppimisympäristön, josta löydät opetusdiat tehtävineen, matematiikan opetusvideot, luetun ymmärtämiseen ja englantiin liittyviä tehtäviä, sähköisen välikokeen ja harjoituspääsykokeen. Lisäksi kotiisi lähetetään postitse ennakkoaineistoon perustuvan itseopiskelumateriaali.Voit aloittaa opiskelun heti ja suorittaa kurssin ajasta ja paikasta riippumatta.
Alkaa 19.3.2019, hinta 290.00 €
Ajankohta19.3.2019 – 15.4.2019
PaikkaVerkossa
Varausmaksu120.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kenelle kurssi sopii?

AMK sosiaali-, terveys-, ja liikunta-alan verkkokurssi tukee itsenäistä valmentautumistasi sosiaali- ja terveysalan sähköiseen esivalintakokeeseen. Kurssi sopii kaikille jotka haluavat valmistautua esivalintakokeeseen itsenäisesti ajasta ja paikasta riippumatta, mutta huolehtia silti siitä, että opettajien tuki on saatavilla koko kurssin ajan, harjoitusta tulee tarpeeksi ja että valmentautuminen etenee tarkoituksenmukaisessa aikataulussa. Kurssi sopii hakijoille, joiden hakukohteiden ammattikorkeakoulut ovat mukana valintakoeyhteistyössä sosiaali-, terveys- ja liikunta- ja kauneusalalla, kevään 2019 esivalintakokeeseen.
Ammattikorkeakoulut, jotka ovat mukana esivalintakokeessa, voit tarkastaa seuraavasta osoitteesta: http://soteli.metropolia.fi tai Opintopolusta.

Mitä kurssilla opiskellaan?

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta ja kauneusalan verkkokurssilla keskitytään sosiaali- ja terveysalan sähköisen esivalintakokeen neljän osa-alueen erinomaiseen hallintaan. Kurssi sisältää kattavat harjoitusmateriaalit matematiikasta, englannin ja suomen kielen luetunymmärtämisestä sekä ennakkoaineiston osuudesta. Kaikki materiaali on saatavillasi aina tästä hetkestä esivalintakokeeseen saakka lukuunottamatta ennakkoaineiston osuutta, joka julkaistaan noin kuukausi ennen esivalintakoetta. Harjoitusmateriaali koostuu erilaisista sähköisistä tehtäväkokonaisuuksista, opetusvideoista, opetusdioista, kokeista sekä yleisistä opiskelu- ja valintakoeohjeista. Ennakkoaineiston osuuden opiskelu aloitetaan heti niiden julkaisun jälkeen ja sitä tukee painettu tiivistelmä- ja tehtäväkokonaisuutemme, joka lähetetään kurssilaisille kotiin.

Oman oppimisen seuranta

Oman oppimisen seuranta on erittäin tärkeää, kun halutaan varmistaa se, että osaaminen on esivalintakokeen vaatimalla tasolla. Oman oppimisen seuraamiseksi kurssilla tehdään erilaisten harjoitustehtävien lisäksi myös matematiikan sähköinen välikoe ja kurssin lopuksi esivalintakoetta simuloiva sähköinen harjoitusesivalintakoe. Harjoituskoe simuloi mahdollisimman tarkasti varsinaista esivalintakoetta ja se järjestetään verkko-oppimisympäristössä. Koeaika on 1,5 tuntia. Tarkemmat koeohjeistukset annetaan verkko-oppimisympäristössä.

Opettajan apu ja tuki saatavilla koko kurssin ajan

Asiantuntijaopettajamme ovat käytettävissäsi koko kurssin ajan. Sen lisäksi, että harjoitusmateriaalit ovat heidän käsialaansa, ovat he myös kurssilla vastaamassa kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin esivalintakokeen eri osa-alueista. Mikäli siis jokin kiperä matematiikan teoria tai ennakkoaineiston kuvaaja ei aukea, voit aina pyytää opettajiemme apua.

Aloita opiskelu heti

Voit aloittaa harjoittelun heti, sillä kaikki materiaali ennakkoaineiston opetusmateriaalia lukuunottamatta on heti saatavillasi verkko-oppimisympäristössä.

Kurssi sisältää

- Luentodiat ja tuntimateriaalit Helsingin AMK sosiaali-, terveys- ja liikunta- ja kauneusalan kevään kurssista
- Sähköisen oppimisympäristö Moodlen valmentautumisohjeineen
- Lukusuunnitelmapohjan ja ohjeet sen laatimiseen
- AMK sosiaali-, terveys-, ja liikunta- ja kauneusalan kevään ennakkomateriaalin painetun tiivistelmämateriaalin harjoitustehtävineen
- Matematiiikan opetusvideot (saatavilla heti)
- Matematiikan teoria- ja tehtäväpaketit (saatavilla heti)
- Matematiikan sähköisen välikokeen
- Englannin luetunymmärtämisharjoituksia (saatavilla heti)
- Suomen kielen luetunymmärtämisharjoituksia (saatavilla heti)
- Sähköisen esivalintakoetta simuloivan harjoituskokeen verkko-oppimisympäristössä
- Ohjeet ja harjoituksia esivalintakokeen jälkeisen varsinaisen valintakokeen soveltuvuus- ja aineistokoetta varten (saatavilla heti)

PAINETUN MATERIAALIN TOIMITUS:

Painettu ennakkomateriaalin tiivistelmä- ja tehtäväpaketti julkaistaan verkko-oppimisympäristössä ja postitetaan kaikille tilaajille heti sen valmistuttua ennakkomateriaalien julkaisun jälkeen (Tarkempi viikko ilmoitetaan myöhemmin)

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

AMK Soteli
AMK Sosiaali-, terveys- ja liikunta- ja kauneusala, kevät 2019, Helsinki
Huippusuosittu kurssimme valmentaa sinut sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneusalan kevään 2019 esivalintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan kaikkia esivalintakokeeseen liittyviä osa-alueita lähiopetuksessa sekä verkko-oppimisympäristöämme hyödyntäen.
Alkaa 19.3.2019, 38 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit38 ot
Ajankohta19.3.2019 – 15.4.2019 Aikataulu
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Uusinta195.00 € lisätietoa
Varausmaksu120.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kenelle kurssi sopii?

AMK sosiaali-, terveys-, ja liikunta-alan valmennuskurssi tukee erinomaisesti valmentautumistasi sosiaali- ja terveysalan sähköiseen esivalintakokeeseen. Kurssi sopii kaikille jotka haluavat valmistautua esivalintakokeeseen asiantuntevan lähiopetuksen rytmittämänä ja varmistaa, että opettajien apu ja tuki on saatavilla koko kurssin ajan. Aikataulut on räätälöity siten, että opiskelu etenee opiskelun kannalta sopivassa aikataulussa. Lisäksi iltapainoitteinen opetus soveltuu erinomaisesti myös työssäkäynnin oheen. Kurssi sopii hakijoille, joiden hakukohteiden ammattikorkeakoulut ovat mukana valintakoeyhteistyössä sosiaali-, terveys- ja liikunta- ja kauneusalalla, kevään 2019 esivalintakokeeseen.
Ammattikorkeakoulut, jotka ovat mukana esivalintakokeessa, voit tarkastaa seuraavasta osoitteesta: http://soteli.metropolia.fi tai Opintopolusta.

Mitä kurssilla opiskellaan?

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta ja kauneusalan valmennuskurssilla keskitytään sosiaali- ja terveysalan sähköisen esivalintakokeen neljän osa-alueen erinomaiseen hallintaan. Kurssi sisältää lähiopetusta matematiikasta, englannin kielestä sekä ennakkoaineistosta. Oppituntien lisäksi kattavat harjoitusmateriaalit matematiikasta, englannin ja suomen kielen luetunymmärtämisestä sekä ennakkoaineiston osuudesta auttavat sinua opiskelemaan ennen kurssia sekä lähiopetuskertojen välillä.. Kaikki materiaali on saatavillasi aina tästä hetkestä esivalintakokeeseen saakka lukuunottamatta ennakkoaineiston osuutta, joka julkaistaan noin kuukausi ennen esivalintakoetta. Harjoitusmateriaali koostuu erilaisista sähköisistä tehtäväkokonaisuuksista, opetusvideoista, opetusdioista, kokeista sekä yleisistä opiskelu- ja valintakoeohjeista. Ennakkoaineiston osuuden opiskelu aloitetaan heti niiden julkaisun jälkeen ja sitä tukee painettu tiivistelmä- ja tehtäväkokonaisuutemme, joka jaetaan kurssin aikana.

Oman oppimisen seuranta

Oman oppimisen seuranta on erittäin tärkeää, kun halutaan varmistaa se, että osaaminen on esivalintakokeen vaatimalla tasolla. Oman oppimisen seuraamiseksi kurssilla tehdään erilaisten harjoitustehtävien lisäksi myös matematiikan sähköinen välikoe ja kurssin lopuksi esivalintakoetta simuloiva sähköinen harjoitusesivalintakoe. Harjoituskoe simuloi mahdollisimman tarkasti varsinaista esivalintakoetta ja se järjestetään verkko-oppimisympäristössä. Koeaika on 1,5 tuntia. Tarkemmat koeohjeistukset annetaan verkko-oppimisympäristössä.

Opettajan apu ja tuki saatavilla koko kurssin ajan

Asiantuntijaopettajamme ovat käytettävissäsi lähiopetuksessa ja verkossa koko kurssin ajan. He hallitsevat esivalintakokeen osa-alueet ja tietävät, mitä esivalintakokeessa menestyminen vaatii. Mikälii siis jokin kiperä matematiikan teoria tai ennakkoaineiston kuvaaja ei aukea, voit aina pyytää opettajiemme apua.

Aloita opiskelu jo nyt

Voit aloittaa harjoittelun heti, sillä kaikki materiaali ennakkoaineiston opetusmateriaalia lukuunottamatta on heti saatavillasi verkko-oppimisympäristössä. Opiskelu hyvissä ajoin kannattaa, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn lähiopetuksesta.

Kurssi sisältää:

- 38 oppituntia lähiopetusta englannin, matematiikan ja ennakkoaineiston osa-alueista asiantuntevien opettajiemme johdolla
- Sähköisen verkko-oppimisympäristö Moodlen valmentautumisohjeineen
- Ohjeet henkilökohtaisen lukusuunnitelman laatimiseen
- Ohjeita tieteellisten artikkeleiden lukemiseen
- Kattavan painetun teoria- ja tehtävätiivistelmän ennakkoaineistosta mallivastauksineen
- Sähköisen matematiikan välikokeen
- Runsaasti teoriaa ja harjoitustehtäpaketteja suomen kielen luetunymmärtämisestä, englannin kielestä sekä matematiikasta itsenäiseen opiskeluun ennen kurssia sekä kurssikertojen välillä
- Ohjeet ja harjoituksia esivalintakokeen jälkeisen varsinaisen valintakokeen soveltuvuus- ja aineistokoetta varten
- Sähköisen, varsinaista esivalintakoetta simuloivan harjoituskokeen
- Tehokkaan kertauksen jossa saat viimeiset vinkit esivalintakoetta varten

Tervetuloa kurssille!

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.