Ajankohtaista

Julkaistu 02.03.2017

Eximian uusintahinta -60 %Oletko hakemassa tänä vuonna yliopistoon? Kävitkö viime vuonna meillä kurssin, mutta et päässyt sisään? Oletko kiinnostunut opiskelusta jonkun muun alan parissa? Vietitkö viime vuonna välivuoden ja nyt olet kiinnostunut toisen alan opinnoista?

-60 % UUSINTA-ALENNUS

Vaikka kurssiemme sisäänpääsyprosentit ovat huippuluokkaa, on mahdollista, ettet pääse sisään heti ensimmäisellä yrityksellä. Jotta et jäisi tyhjän päälle, ja voisit keskittyä seuraavana vuonna hakemiseen jälleen täysillä, tarjoamme uusintamahdollisuuden kaikille kurssilaisillemme.Eli uusintahinta on mahdollinen kaikille niille opiskelijoille, joilta jäi opiskelupaikka saavuttamatta valmennuskurssille osallistumisesta huolimatta.

Kurssille seuraavana vuonna uusintahinnalla

Uusinta takaa, että voit tulla seuraavana vuonna saman aineen vastaavalle kurssillemme uusintahinnalla. Toisella hakukerralla tiedät, mitä valintakokeessa menestyminen vaatii, ja kun tähän lisätään kurssin tuomat edut, on opiskelupaikka lähes taattu. Tartu siis tuumasta toimeen ja ilmoittaudu kursseillemme. Vielä on aikaa, mutta kurssipaikkoja on rajoitetusti!