Ajankohtaista

Julkaistu 03.11.2015

Tutkimus: Eximia paras valmennuskurssijärjestäjä

Valmennustiimi Eximia Oy nostettiin selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Tutkimuksen mukaan yli 50 % vastaajista piti Eximiaa asiantuntevimpana kurssijärjestäjänä. Eximia oli selkeä ykkönen myös mm. hintalaatusuhteessa, laadukkuudessa ja monipuolisuudessa.


Laaja tutkimus eri kurssijärjestäjistä

Eximian puolueettomalta markkinointitutkimuksiin erikoistuneelta yritykseltä tilaamaan tutkimukseen vastasi 2642 henkilöä eri puolilta Suomea. Tutkimuksessa selvitettiin laajasti vastaajien mielikuvia

ja tietoja eri valmennuskurssijärjestäjistä. Eximiaa pidettiin vastaajien keskuudessa selkeästi imagoltaan parhaana kurssijärjestäjänä. Eximia oli vastaajien keskuudessa ylivoimaisesti tunnetuin kurssijärjestäjä. Yli 96 % vastaajista tunsi Eximian entuudestaan, kun seuraavaksi tunnetuimman järjestäjän tunsi vain n. 72 % tutkituista.

Riippumaton tutkimus

Kohderyhmä edustaa satunnaisotosta nuorista valmennuskurssijärjestäjien kohderyhmään kuuluvista henkilöistä Suomessa. Kohderyhmän henkilöt ovat käyneet satunnaisesti eri valmennuskurssijärjestäjien kursseja tai eivät ole osallistuneet kursseille itse lainkaan. Tutkimuksen toteutti markkinointitutkimuksiin erikoistunut pohjoismaissa toimiva M3research kesällä 2014.

Tutustu Eximian valmennuskursseihin tästä