Maantiede
Maantiede verkko kevät
Maantieteen verkkokurssilla opiskelet juuri silloin kuin sinulle sopii! Kurssilla saat käyttöösi itseopiskelumateriaalin, opetusvideot, luentotallenteet ja sähköisen oppimisympäristön, jossa voit olla yhteydessä kurssin opettajaan. Kurssi sisältää myös sähköisen harjoituskokeen.
Alkaa 1.2.2019, hinta 145.00 €
Ajankohta1.2.2019 – 15.3.2019
PaikkaVerkossa

KURSSILLA VOIT ALOITTAA OPISKELUN HETI! Kurssilla edetään omassa tahdissa, joten voit tehdä tehtäviä ja katsoa videoita juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssin aloituspäivämääräksi merkitystä ajasta (1.2.) lähtien myös opettajan apu on ulottuvillasi.

Kevään maantiedon verkkokurssillamme käydään tehokkaasti ja selkeästi läpi lukion maantiedon oppimäärän keskeisimmät aihealueet verkossa olevien lukion uuden opetussuunnitelman mukaisten opetusvideoiden avulla (GE1-4). Verkkokurssilaisena saat myös kotiin toimitettuna myös Eximian laatiman maantieteen lukiokurssit kokoavan teoria- ja tehtävämateriaalin, jonka avulla voit harjoitella opetusvideoiden lisäksi. Teorian lisäksi kotiin toimitettava teoriatiivistelmä sisältää tehtäviä, jotka auttavat sinua kehittämään osaamistasi ja hiomaan vastaustekniikat kuntoon ylioppilaskirjotuksia varten. Mahdollisten kysymysten varalta asiantunteva opettaja on tavoitettavissasi sähköisen oppimisympäristön keskustelualueella helmikuusta alkaen. Kurssi rytmittää siis itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Kurssi sisältää:

-Lukion maantieteen uuden opetussuunnitelman mukaiset opetusvideot (GE1-4)
-Tallenteet kevään 2018 Helsingin abikurssin opetuksesta
-Opetusdiat
-Maantieteen yo-tehtävät jaoteltuna kursseittain
-Verkko-oppimisympäristö Moodlen
-Kattavan teoriatiivistelmän kotiin toimitettuna (postitukset aloitetaan joulukuussa)
-Runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen
-Maantieteen yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen opettajan arviolla

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.